ΔΕΙΤΕ: Οι γυναίκες της Δύσης γίνονται τζιχαντίστριες και ποζάρουν με όπλα

Δηλώνουν έτοιμες να θυσιαστούν για το Ισλάμ

ΔΕΙΤΕ: Οι γυναίκες της Δύσης γίνονται τζιχαντίστριες και ποζάρουν με όπλα

​Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που παρουσίασε το CNN, για τις γυναίκες από τον δυτικό κόσμο, οι οποίες ασπάζονται το Ισλάμ και γίνονται τζιχαντίστριες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που πρόβαλε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ολοένα αυξανόμενος είναι ο αριθμός των γυναικών αυτών, οι οποίες δεν διστάζουν να βρεθούν στο πλευρό των μακελάρηδων ακόμα και με τα παιδιά τους!

Και ενώ αυτή τη στιγμή η Νο1 καταζητούμενη είναι η 26χρονη Χαγιάτ Μπουμεντιέν, η γυναίκα του μακελάρη που σκόρπισε τον τρόμο στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πλήθος από φωτογραφίες και βίντεο με γυναίκες ντυμένες στα μαύρα, οι οποίες κρατώντας όπλα στα χέρια, δηλώνουν έτοιμες να θυσιαστούν στο όνομα του Ισλάμ!

tzix-2.jpg
Όπως η Αγγλίδα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών Σάλι Τζόουνς, πρώην μουσικός σε ροκ μπάντα, η οποία στα 40 της παντρεύτηκε έναν μουσουλμάνο χάκερ και εξτρεμιστή και εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στη Συρία και μάχεται στο πλευρό των Τζιχαντιστών.

Από τη στιγμή που ασπάστηκε το Ισλάμ, η Σάλι άλλαξε το όνομά της σε Σακίνα Χουσείν, ενώ όπως έχει δηλώσει, έχει μαζί της και το γιο της, τον οποίο πλέον έχει ονομάσει Χάμζα.

tzix-3.jpg
Η ίδια ποζάρει πλέον μόνο με το καλάσνικοφ στο χέρι, ενώ ανεβάζει ακραία σχόλια στο διαδίκτυο, όπως «εσείς οι χριστιανοί πρέπει όλοι να αποκεφαλιστείτε με ένα ωραίο κοφτερό μαχαίρι και να καρφωθούν τα κεφάλια σας στους μεταλλικούς φράχτες της Ράκκα – Ελάτε εδώ και θα σας πάρω εγώ τα κεφάλια».

tzix-1.jpg
Σοκαριστικές είναι οι αναρτήσεις που κάνει στο διαδίκτυο και η 21χρονη Βρετανίδα φοιτήτρια ιατρικής με το όνομα Μουτζαχιντά Μπιντ Ουσάμα. Η 21χρονη τζιχαντίστρια ανέβασε στο Twitter της μία αποτρόπαια φωτογραφία μιας γυναίκας με μπούργκα και ιατρική μπλούζα να κρατά ένα ανθρώπινο κεφάλι, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Η δουλειά των ονείρων μου. Μια γιατρός τρομοκράτισσα».

doc1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top