Βίντεο-μήνυμα του μακελάρη των Παρισίων για την επίθεση !

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Βίντεο-μήνυμα  του μακελάρη των Παρισίων για την επίθεση !

Σε ένα βίντεο 7 λεπτών και 17 δευτερολέπτων ένας άνδρας που φέρεται να είναι ο τρομοκράτης που σκόρπισε το θάνατο στο εβραϊκό παντοπωλείο στο ανατολικό Παρίσι δηλώνει πίστη στο ισλαμικό χαλιφάτο και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία της νεαρής αστυνομικού στο Μονρούζ.

«Απευθύνομαι καταρχάς στον χαλίφη των μουσουλμάνων, τον χαλίφη Αμπού Μπακρ αλ- Μπαγκνταντι, τον Χαλίφη Ιμπραήμ. Δήλωσα πίστη στον χαλίφη από την πρώτη στιγμή που ανακήρυξε το χαλιφάτο. Όποιος επιτεθεί στο Χαλιφάτο θα ανταποδώσουμε την επίθεση» αναφέρει ο μακελάρης των Παρισίων και προσθέτει:

«Ήμασταν μία ομάδα , μια γροθια . Αυτοί( τα αδέρφια ) έκαναν την επίθεση στο Σαρλί Εμπντό και εγώ έκανα την επίθεση στην αστυνομικό. Καταφέραμε να συγχρονιστούμε προκειμένου να επιτεθούμε την ίδια χρονική στιγμή».

Φαίνεται πως το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είχε μαγνητοσκοπηθεί μετά τη δολοφονία της αστυνομικού και πριν την επίθεση στο εβραϊκό παντοπωλείο. Μοιάζει με μεταθανάτια ανάληψη ευθύνης. Ίσως πάλι ο 32χρονος τζιχαντιστής να μην περίμενε ότι οι γάλλοι αστυνομικοί θα τον γαζώσουν με 60 σφαίρες.

Στις μονταρισμένες εικόνες ο Κουλιμπαλί εμφανίζεται άλλοτε με λευκή κελεμπία και μαντήλι δεμένο στο κεφάλι, ενώ πίσω του η σημαία μοιάζει με αυτή του ισλαμικού χαλιφάτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top