Παντοπωλείο Παρισιού: ΝΕΚΡΟΣ και ο ΤΡΙΤΟΣ τζιχαντιστής- ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ η γυναίκα- 4 όμηροι νεκροί

Ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις εξουδετέρωσης των τρομοκρατών

Πρώτη ανάρτηση 18:35

​Σε κατάσταση πολέμου βρίσκεται το Παρίσι, ενώ μετά από μεγάλη επιχείρηση των γαλλικών αρχών, νεκροί είναι οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της “Charlie Hebdo”, οι οποίοι είχαν ταμπουρωθεί σε τυπογραφείο στο Παρίσι, κρατώντας έναν όμηρο, αλλά και ο τρίτος τζιχαντιστής, ο οποίος κρατούσε έξι ομήρους, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά, σε εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι.


Οι επιχειρήσεις εξουδετέρωσης των τρομοκρατών ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα, ενώ μπαράζ εκρήξεων ακούγονταν και στα δύο σημεία.



Το Reuters μεταδίδει ότι τέσσερις όμηροι που βρίσκονταν στο παντοπωλείο είναι νεκροί! Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που απελευθερώθηκαν, οπότε ο αριθμός των ομήρων στο παντοπωλείο ήταν άνω των έξι.



Ανάμεσα τους υπήρχε και μια μητέρα με το 6 μηνών μωρό της, όπως σας γράψαμε νωρίτερα, και οι δύο είναι σώοι.






Οι δράστες της δεύτερης ομηρίας φέρονται να ήταν ζευγάρι και σύμφωνα με τα διεθνή μέσα επρόκειτο για τον 33χρονο Αμεντί Κουλιμπαλί και την 27χρονη Χαγιάτ Μπουμεντιέν. Οι πληροφορίες λένε ότι η 27χρονη κατάφερε και δραπέτευσε!


Να σημειώσουμε ότι οι τρομοκράτες της δεύτερης ομηρίας απειλούσαν να σκοτώσουν τους ομήρους που κρατούσαν στο παντοπωλείο, α�� οι γαλλικές αρχές δεν σταματούσαν οποιαδήποτε επιχείρηση σύλληψης και εξουδετέρωσης των τρομοκρατών της επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό “Charlie Hebdo”. ​​​​