Σκηνή από θρίλερ: την χτύπησε στο κεφάλι, της έκοψε τη γλώσσα σε φέτες και της έβγαλε το μάτι!

Μπροστά στα μάτια των παιδιών της

Σκηνή από θρίλερ: την χτύπησε στο κεφάλι, της έκοψε τη γλώσσα σε φέτες και της έβγαλε το μάτι!

​Μια φρικτή επίθεση που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους έκανε ένας 32χρονος στην 17χρονη φίλη του στην Ρουμανία!

081277-4b93246e-9608-11e4-b123-a468d5bc6e39.jpg
Της επιτέθηκε με τσεκούρι χτυπώντας τη στο κεφάλι, στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι με το οποίο της έκοψε τη γλώσσα σε φέτες και της έβγαλε το ένα μάτι μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών της.

080833-4ad774d0-9608-11e4-b123-a468d5bc6e39.jpg
Τώρα η 17χρονη Φίλης Ελιζόντο Ορελένα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Αυτό που εξόργισε τον 32χρονο Ευαγγελίνο Ολίβας Κόλον ήταν η απόφαση της έφηβης να πάρει το 6 μηνών μωρό της και την 3χρονη κόρη της, να φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί και να πάει στο σπίτι της μητέρας της στη βόρεια Ρουμανία.

Ένας γείτονάς τους δήλωσε στα διεθνή μέσα: «Άκουσα τις κραυγές και τις φωνές των παιδιών και όταν έτρεξα έξω τον είδα να τρέχει με ένα τσεκούρι. Όταν πήγα μέσα ήταν σαν σκηνή από ταινία τρόμου. Ήταν αναίσθητη στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τα παιδιά της ήταν τρομοκρατημένα και έκλαιγαν. Ήταν απλά τρομακτικό».

«Όταν τη βρήκαμε είχε πέσει σε κώμα. Πλέον είναι σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κρανίο και το πρόσωπό της», ανέφερε ο Dr Dacian Juga.

Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον φίλο της, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 20 ετών για απόπειρα φόνου.

«Είναι μια από τις πιο φρικιαστικές πράξεις ενδοοικογενειακής βίας που έχουμε δει. Ο δράστης κρατείται στη φυλακή μέχρι να διεξαχθεί η δίκη. Θα πρέπει να δούμε αν η γυναίκα επιβιώσει πριν αποφασιστεί η ποινή του», σημείωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top