ΔΕΙΤΕ το πολυτελές σπίτι όπου δύο αδέρφια διακινούσαν παράνομα ηρωίνη με κέρδη 3 εκατομμύρια!

Καταδικάστηκαν σε 30 χρόνια φυλάκιση από τις Αρχές.

ΔΕΙΤΕ το πολυτελές σπίτι όπου δύο αδέρφια διακινούσαν παράνομα ηρωίνη με κέρδη 3 εκατομμύρια!

​Το φως της δημοσιότητας είδαν εικόνες από το πολυτελές σπίτι στο Λίβερπουλ που άνηκε στους Ιάσονα και Ίαν Fitzgibbon. Πρόκειται για διαβόητους εγκληματίες που «έτρεχαν» ένα παγκόσμιο δίκτυο ναρκωτικών, με κέρδη που ανέρχονταν στα 3 εκατομμύρια δολάρια!

Τα δύο αδέρφια, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 30 χρόνων τον Ιούνιο του 2013, όταν προσπάθησαν να εισάγουν λαθραία 57 κιλά ηρωίνης από την Τουρκία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φαίνεται πως η οικογένεια, χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο σπίτι για να κρύβει τα κέρδη από την παράνομη «αυτοκρατορία» που είχε στήσει.

χρηματα που βρεθηκαν στο σπιτι.jpg
Όταν μάλιστα η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι το 2013, βρήκε 180.000 δολάρια, αλλά και ναρκωτικά κρυμμένα κάτω από το δάπεδο ενός υπνοδωματίου και πίσω από ένα πίνακα στη τραπεζαρία του σπιτιού. Επίσης, στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου οι Αρχές ανακάλυψαν 114 κιλά πακέτων ηρωίνης τυλιγμένα σε καφέ ταινία.

Χθες, ζητήθηκε από τη μητέρα τους, η Christine Fitzgibbon, να πληρώσει περισσότερα από 120.000 δολάρια.

Η 62χρονη κατηγορείται ότι δημιούργησε περιουσία 280.000 δολαρίων από ξέπλυμα χρήματο�� χάρη στο εμπόριο ναρκωτικών που έκαναν οι γιοι της και έτσι καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο χρόνων.

Ένα ρολόι Rolex, τα μετρητά από έναν τραπεζικό λογαριασμό, 1.000 δολάρια σε μετρητά, αλλά και το πατρικό της σπίτι στο Mossley Hill, καλείται τώρα να πληρώσει η ίδια.

Οι αδελφοί Fitzgibbon από τη πλευρά τους πάντως, αμφισβητούν το ύψος των χρημάτων που λέγεται ότι έχουν κερδίσει από τη παράνομη αυτή επιχείρηση που είχαν στήσει και ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεσή τους μικρή περιουσία. Βέβαια οι εικόνες από τη πολυτελή τους «αυτοκρατορία» αλλά δείχνουν…

σαδσαδασδ.jpg

ηνφγηνγη.jpg

ξτυξυξ.jpg

56ηθμ.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top