Και ο Μπιλ Κλίντον στη λίστα της βίλας των οργίων με τις ανήλικες «σκλάβες του σεξ»!

Ανάμεσα στους επισκέπτες και ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας

Και ο Μπιλ Κλίντον στη λίστα της βίλας των οργίων με τις ανήλικες «σκλάβες του σεξ»!

​Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις της ατζέντας του Επσταϊν, για τους επισκέπτες της βίλας των οργίων!!! Εκεί που ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Wall Street, εξανάγκαζε ανήλικα κορίτσια να γίνονται «σκλάβες του σεξ» προς ευχαρίστηση επώνυμων φίλων του, στο ιδιωτικό του νησί στην Καραϊβική.

clinton-522x330.jpg
Δεν ήταν, λοιπόν, μόνο ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας, ο οποίος επισκεπτόταν συχνά- πυκνά τις ανήλικες «σκλάβες του σεξ». Ανάμεσα στα τρανταχτά ονόματα που είναι σημειωμένα στην «καυτή» ατζέντα είναι αυτά των Μπιλ Κλίντον, Μιγκ Τζάκερ, της πρώην γυναίκας του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνας και της κόρης του Ιβάνκας καθώς και μια λίστα με τα ονόματα γυναικών κάτω από τη λέξη «μασάζ».

virtzinia-photo-ena.jpg
Ένα ακόμη ερωτικό σκάνδαλο για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος όπως έγινε γνωστό είχε πετάξει με το ιδιωτικό τζετ μεταξύ του 2002 και του 2005 αρκετές φορές, τόσο για φιλανθρωπικούς λόγους προς την Αφρική, όσο και προς το ιδιωτικό νησί του μεγαλοεπιχειρηματία στην Καραϊβική!

246fbaf200000578-2897836-image-m-6_1420496019709.jpg
Εκεί, δηλαδή, που όπως αποκαλύφθηκε αργότερα διοργάνωνε τα πάρτι των οργίων κάτι το οποίο και ο ίδιος παραδέχθηκε σε δικαστήριο το 2008 και οδηγήθηκε στη φυλακή για 18 μήνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top