Viral: Δείτε πως αντιδρούν αγοράκια όταν τους ζητούν να χαστουκίσουν ένα κορίτσι

Το βίντεο που περνάει ένα σημαντικό μήνυμα κατά της βίας

Viral: Δείτε πως αντιδρούν αγοράκια όταν τους ζητούν να χαστουκίσουν ένα κορίτσι

​Ένα τρομερά γλυκό βίντεο κυκλοφορεί από την Κυριακή στο διαδίκτυο, το οποίο κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στην Ιταλία και πρωταγωνιστούν διάφορα αγοράκια κι ένα κορίτσι. Ειδικότερα, ο άνδρας ο οποίος «τραβάει» το βίντεο ρωτάει τους μπόμπιρες τα ονόματά τους, τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν και για ποιο λόγο. Αργότερα φωνάζει ένα κορίτσι να σταθεί δίπλα στο καθένα από αυτά. Οι ερωτήσεις του, αλλάζουν και αρχίζουν να περιστρέφονται γύρω από αυτό το κορίτσι. Για παράδειγμα, τι βρίσκει ο καθένας όμορφο πάνω σε αυτό το κορίτσι, τι θα έκαναν για να δείξουν ότι νοιάζονται και ζητά να της κάνουν μια αστεία γκριμάτσα για να γελάσει.

Τότε και αφού κάνει μια παύση, ζητά από το κάθε αγόρι να χαστουκίσει το κορίτσι που έχει δίπλα του. Κανένας όμως από τους μικρούληδες δεν δέχεται να χτυπήσει την κοπέλα και αρνούνται πεισματικά, ακόμα κι όταν ο άνδρας επιμένει.

Με αυτό το βίντεο, όπως γράφει, ο χρήστης που το «ανέβασε» στο διαδίκτυο θέλει να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα κατά της βίας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top