Βρήκε τον θείο του να βιάζει την κοπέλα του και τον «έσπασε» στο ξύλο-ΔΕΙΤΕ πως τον έκανε!

Του είπε πως ήταν με τ��ν συγκατάθεσή της, και τον έκανε… «ασήκωτο»

Βρήκε τον θείο του να βιάζει την κοπέλα του και τον «έσπασε» στο ξύλο-ΔΕΙΤΕ πως τον έκανε!

​Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια ρεβεγιόν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας 52χρονος άνδρας χτυπήθηκε άγρια από τον ίδιο του τον ανιψιό, επειδή βίασε την κοπέλα του νεαρού.

Για τον Ουίλιαμ Μάτσον ο λόγος, ο οποίος βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί σεξουαλικά στην κοπέλα του ανιψιού του, την ώρα που εκείνος έλειπε.

Όπως περιέγραψε ο νεαρός στην αστυνομία, άκουσε κάποιους θορύβους να έρχονται από την κρεβατοκάμαρα του πατέρα του, όταν επέστρεψε στο σπίτι. Κλώτσησε την πόρτα, και βρήκε τον θείο του πάνω από την κοπέλα του. Εκείνη τη στιγμή, θόλωσε και άρχισε να του ρίχνει απανωτές μπουνιές, διώχνοντας τον από το σπίτι.

2461D70400000578-0-image-m-3_1420240371458.jpg
Όταν στο σημείο έφτασε η αστυνομία, ο θείος του επέστρεψε για να τους πει ότι το σεξ ήταν με την συγκατάθεση της κοπέλας του ανιψιού του!

Εκεί ήταν που ο νεαρός τρελάθηκε, και του επιτέθηκε τόσο άγρια μπροστά στους αστυνομικούς, που τον έκανε… αγνώριστο.

Όπως θα δείτε και στη φώτο από τη σύλληψη του Μάτσον, το πρόσωπό του είναι πρησμένο, γεμάτο μελανιές και κοψίματα, με τα δυο του μάτια κατάμαυρα από τις μπουνιές.

Όσο για την κοπέλα; Αρνήθηκε πως το σεξ ήταν με τη θέλησή της, ενώ ο 52χρονος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά πρώτου βαθμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top