ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που πατά την γειτόνισσά της γιατί της γρατσούνισε το αυτοκίνητο

Περνούσε από πάνω της ξανά και ξανά με απίστευτη αγριότητα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που πατά την γειτόνισσά της γιατί της γρατσούνισε το αυτοκίνητο

​Την υπέρτατη αγριότητα έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό της Ρωσίας, όταν μια γειτόνισσά της την πάτησε με το αυτοκίνητο γιατί της το γρατζούνισε κατά λάθος!

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βγει για να ταΐσει τα κοτόπουλά της, όταν ξαφνικά η γειτόνισσά της πέρασε με το αυτοκίνητο και την χτύπησε στο πλάι. Εκείνη, λόγω του χιονιού, αλλά και της ηλικίας της δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία και κατά λάθος όπως στηρίχθηκε πάνω στο αυτοκίνητο το γρατσούνισε με το καλάθι που κρατούσε.

Έξαλλη η 37χρονη οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να της φωνάζει για την απροσεξία της. Το πιο σοκαριστικό από όλα όμως είναι ότι μπήκε στο αυτοκίνητό της και αντί να φύγει άρχισε να κινείται μπρος, πίσω και να περνά πάνω από την άτυχη γυναίκα, η οποία βρισκόταν ξαπλωμένη στο χιόνι.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα οδικής ασφάλειας και δείχνει καρέ καρέ την οδηγό να περνά με το αυτοκίνητο πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα.

Η 37χρονη ισχυρίζεται ότι δεν πρόσεξε πως η γυναίκα είχε πέσει στο χιόνι, ούτε και ότι την πατούσε με το αυτοκίνητο.

Όταν πάντως μετά από λίγο το κατάλαβε, κάλεσε σε βοήθεια. Η 67χρονη πάλι είχε άγιο, αφού υπέστη μόνο ελαφρές κακώσεις, ενώ η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top