Εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους της AirAsia

"Εξαφανίστηκε" την Κυριακή το πρωί - 162 αγνοούμενοι

Αντικείμενα κοντά στη θαλάσσια περιοχή που γίνεται η έρευνα για το εξαφανισμένο αεροσκάφος με τους 162 επιβαίνοντες, εντόπισε το πλήρωμα του αυστραλιανού αεροσκάφους που συμμετέχει στις έρευνες. Την ίδια ώρα σβήνει η ελπίδα για την τύχη των 162 επιβατών.



Ομάδες στάλθηκαν στο σημείο για να περισυλλέξουν τα αντικείμενα και να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για συντρίμμια ή όχι. "Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για κομμάτια του αεροσκάφους της AirAsia. Κινούμαστε τώρα προς αυτή την κατεύθυνση, όπου επικρατούν νεφελώδεις συνθήκες", σημείωσε αξιωματούχος της Ινδονησίας.

Η πληροφορία αυτή έρχεται μετά τις αναφορές αξιωματούχων νωρίτερα το πρωί πως το πιθανότερο είναι το αεροσκάφος να έχει βυθιστεί.




Σύμφωνα με τον Henry Bambang, επικεφαλής της Επιχείρησης Έρευνας και Διάσωσης, το αεροσκάφος με πτήση QZ8501 πιθανότατα συνετρίβη και βρίσκεται στον βυθό της θάλασσας. Στις έρευνες συμμετέχουν 12 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, 5 αεροπλάνα, 3 ελικόπτερα και μια σειρά από πολεμικά πλοία, ενώ όπως επισημαίνεται η ορατότητα για την αναζήτηση είναι καλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι έρευνες για το εξαφανισμένο Airbus της AirAsia: Πιθανόν συνετρίβη στη θάλασσα!