Άφαντο το αεροπλάνο που εξαφανίστηκε με 162 επιβαίνοντες!

Θρίλερ μεταξύ Ινδονησίας και Σιγκαπούρης

Άφαντο το αεροπλάνο που εξαφανίστηκε με 162 επιβαίνοντες!

​Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της AirAsia που εξαφανίστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής ενώ πετούσε μεταξύ Ινδονησίας και Σιγκαπούρης, με 162 επιβαίνοντες.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πιλότος ζήτησε να αποκλίνει από την πορεία του λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και, έκτοτε, 42 λεπτά μετά την απογείωση, χάθηκε η επικοινωνία, ενώ δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

20372053_Indonesia_Plane_JPEG_07f2a.limghandler.jpg

Στο αεροσκάφος, τύπου Airbus Α320-200, επέβαιναν 155 επιβάτες, εκ των οποίων 16 παιδιά και ένα βρέφος και επταμελές πλήρωμα. Η συντριπτική πλειονότητα των επιβαίνοντων είναι Ινδονήσιοι.

20372155_Singapore_Indonesia_Plane_JPEG_0bc39.limghandler.jpg

Συγγενείς των επιβατών έχουν κατακλύσει τα αεροδρόμια «Τζουάντα» και «Σάνγκι» (από το πρώτο ξεκίνησε και από το δεύτερο θα προσγειώνονταν η πτήση) και αναμένουν ενημέρωση για την τύχη του αεροσκάφους.

20372017_Indonesia_Plane_JPEG_028fe.limghandler.jpg

Η αγωνία κορυφώνεται, ενώ στο μυαλό όλων έρχεται το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, που χάθηκε ξαφνικά τον περασμένο Μάρτιο, με 239 επιβαίνοντες, μια ώρα μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top