ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ: εξαφανίστηκε αεροπλάνο με 162 επιβάτες!

Χάθηκε από τα ραντάρ ανάμεσα στην Ινδονησία και τη Σιγκαπούρη

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ: εξαφανίστηκε αεροπλάνο με 162 επιβάτες!

​Μνήμες από την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, τον περασμένο Μάρτιο, έχουν ξυπνήσει εδώ και λίγες ώρες, καθώς εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροπλάνο της AirAsia, με 162 επιβάτες!

Η πτήση QZ8501 είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο «Τζουάντα», στο νησί Ιάβα της Ινδονησίας και αναμενόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Σάνγκι» της Σιγκαπούρης στις 08.30 τοπική ώρα. «Η Τζακάρτα έχασε τον έλεγχο με το αεροπλάνο μεταξύ Σουραμπάγιας και Σιγκαπούρης στις 07.55 τοπική ώρα», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών.

590_6e74701bbd84dec8d6b6be8e3a49bbe8.jpg

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 149 πολίτες Ινδονησίας, 3 Κορεάτες, ένας από τη Σιγκαπούρη, ένας Βρετανός και ένας υπήκοος από τη Μαλαισία. Μεταξύ των επιβατών είναι 16 παιδιά και ένα βρέφος, όπως διευκρίνισε ο γενικός διευθυντής της πολιτικής αεροπορίας της Ινδονησίας Τζόκο Μουρτζατμότζο.

«Επί του παρόντος, δυστυχώς, δεν έχουμε καμιά πληροφορία για την κατάσταση των επιβατών και των μελών του πληρώματος», ανέφερε η AirAsia, τονίζοντας πως είναι σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top