Κι επί γης ειρήνη (;): ποιός αποκάλεσε τον Ομπάμα «πίθηκο»

«Χοντραίνει» η κόντρα με αφορμή την ταινία «The Interview»

Κι επί γης ειρήνη (;): ποιός αποκάλεσε τον Ομπάμα «πίθηκο»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας με αφορμή την ταινία «The Interview»: η Πιονγκγιάνγκ κατηγόρησε ευθέως την Ουάσιγκτον ότι ευθύνεται για τη διακοπή του Ίντερνετ, αποκαλώντας τον Μπαράκ Ομπάμα… «πίθηκο»!

«Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι πάντα απρόσεκτος στα λόγια και τις πράξεις όπως ένας πίθηκος μέσα σε ένα τροπικό δάσος», αναφέρει η Εθνική Επιτροπή Άμυνας της Βόρειας Κορέας κατηγορώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι ώθησε τις κινηματογραφικές αίθουσες να προβάλουν την ταινία ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, η Επιτροπή συμβουλεύει τον Αμερικανό πρόεδρο «να καθαρίσει όλες τις φαύλες δραστηριότητες που οι ΗΠΑ έχουν διαπράξει εξαιτίας της εχθρικής πολιτικής τους απέναντι στη Βόρεια Κορέα, εάν ο ίδιος επιθυμεί ειρήνη στο αμερικανικό έδαφος»! «Εάν οι ΗΠΑ σ��νεχίσουν να είναι αλαζονικές, δεσποτικές και να χρησιμοποιούν γκανγκστερικές πρακτικές παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι αποτυχημένες πολιτικές τους ενέργειες θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε θανατηφόρα πλήγματα», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι η κόντρα των δύο χωρών άρχισε να «χοντραίνει» όταν το FBI κατηγόρησε ευθέως την Πιονγκγιάνγκ ότι ευθύνεται για την επίθεση χάκερς στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας, πριν από περίπου ένα μήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top