Σήμερα ξεκινά ο Άι Βασίλης το ταξίδι του!

Δείτε πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή

​Καλά Χριστούγεννα ευχήθηκε από την πατρίδα του, την Φινλανδία, ο Άγιος Βασίλης.

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών αυτές τις ημέρες παραλαμβάνει τα γράμματά τους και ετοιμάζει παρέα με τα ξωτικά τα δώρα τους.

Μόλις όλα ετοιμαστούν, ο Άγιος Βασίλης θα ανέβει στο έλκηθρο για να ξεκινήσει, μαζί με τους ταράνδους, το μεγάλο ταξίδι για να μοιράσει τα δώρα.

Την ίδια ώρα, η Βορειοαμερικανική Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας (NORAD) καταγράφει στο Διαδίκτυο όλη την πορεία του Άγιου Βασίλη. Η NORAD, που επιβλέπει τον εναέριο χώρο της Βορείου Αμερικής μέσα από την ιστοσελίδα www.noradsanta.org, που λειτουργεί σε επτά γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά, ιαπωνικά και κορεατικά) επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να διαπιστώνουν πού ακριβώς βρίσκεται ο Αϊ-Βασίλης και τα ελάφια του.

Ο Άγιος Β��σίλης, σύμφωνα με τη NORAD, βρίσκεται ακόμη στο Βόρειο Πόλο και ξεκινά το ταξίδι του από στιγμή σε στιγμή. Έτσι, όποιος αγωνιά για το πότε θα φτάσει στο δικό του σπίτι ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα, αρκεί να στείλει ένα mail την παραμονή των Χριστουγέννων στο noradtrackssanta@outlook.com και κάποιος εργαζόμενος της NORAD θα τον ενημερώσει για το που ακριβώς βρίσκεται το έκληθρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top