Κόρη Έλληνα κροίσου φέρεται να ξελόγιασε τον Μπίλ Κλίντον!

​Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτο με τον πρώην πλανητάρχη και την Άντρεα Κατσιματίδη-Πρώτη ανάρτηση: 22/12/2014 23:55

Κόρη Έλληνα κροίσου φέρεται να ξελόγιασε τον Μπίλ Κλίντον!

​Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτο με την Άντρεα Κατσιματίδη, την κόρη Κροίσου που «ξελόγιασε» τον Μπιλ Κλίντον και χώρισε τον εγγονό του Νίξον.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία ο Μπιλ Κλίντον αγκαλιάζει και ποζάρει γεμάτος υπερηφάνεια δίπλα στην Ελληνίδα κόρη κροίσου, Άντρεα Κατσιματίδη σε ευχαριστήριο δείπνο που παρέθεσε μαζί με τη γυναίκα του για το Clinton Foundation, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ποια είναι στην πραγματικότητα η γυναίκα που ξελόγιασε τον πρώην πλανητάρχη, όπως σχολιάζουν οι χρήστες των social media; Είναι η πρώην σύζυγος του εγγονού του προέδρου Nίξον, αφού είχε παντρευτεί τον Κρίστοφερ Νίξον Κοξ.

Ο πατέρας της Τζον Κατσιματίδης, είναι ιδιοκτήτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του επιχειρηματικού ομίλου "Red Apple". Η περιουσία του μόλις πέρυσι ξεπερνούσε τα 3 δισ. δολάρι��. Ήταν επίσης υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Υόρκη. Η κόρη του μετά τον χωρισμό της είναι μία από τις πιο περιζήτητες νύφες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top