ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Γλασκώβη: απορριμματοφόρο παρέσυρε ανθρώπους-τουλάχιστον έξι νεκροί!

ΔΕΙΤΕ φώτο και βίντεο από το σημείο

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Γλασκώβη: απορριμματοφόρο παρέσυρε ανθρώπους-τουλάχιστον έξι νεκροί!

​Μια τραγωδία συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Γλασκώβης.

alt14.jpg
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αφού απορριμματοφόρο τους παρέσυρε σε κεντρικό δρόμο της πόλης!

alt6.jpg
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε τμήμα του ξενοδοχείου Μιλένιουμ στην Πλατεία Τζόρτζ.

alt7.jpg
Εκείνη τη στιγμή στο σημείο βρίσκονταν πεζοί που περίμεναν να διασχίσουν το δρόμο λίγα μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό της Κουίν Στριτ.

alt10.jpg
Η αστυνομία έκανε λόγο για «σοβαρό ατύχημα». Στο σημείο έσπευσαν έξι ασθενοφόρα, καθώς και οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

glasc1.jpg
Στο μεταξύ, οι τοπικές αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

glasc2.jpg
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο οδηγός κυκλοφορούσε με κατεύθυνση προς το βορρά στην Κουίν Στριτ όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο καταλήγοντας στο πλήθος.

at-1.jpg
Η Μάργκαρετ ΜακΛούκι, η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητό της στη διασταύρωση δήλωσε: «Ένα απορριμματοφόρο πέρασε με υψηλή ταχύτητα. Προσέκρουσε στο ξενοδοχείο Μιλένιμουμ. Ήταν τρομερό. Ελπίζω να είναι όλα καλά».

at-3.jpg
Σύμφωνα με δηλώσεις στο BBC ιδιοκτήτη εστιατορίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, ο οδηγός φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

ξεγξυθ.jpg
Περιγράφοντας το περιστατικό στο Twitter, ένας αυτόπτης μάρτυρας έγραψε: «Χριστέ μου είναι σοβαρό. Δύο νεκροί στο δρόμο. Όλη η πλατεία Τζορτζ έχει αποκλειστεί. Πτώματα στο δρόμο. Τρομακτικό. Φρικτές σκηνές».

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αναφορές και για τραυματίες αλλά ο αριθμός παραμένει άγνωστος.

«Ένας πελάτης μπήκε στο εστιατόριο και μας είπε αυτό που συνέβαινε έξω. Περάσαμε έξω και μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά το πρώτο ασθενοφόρο έφτασε. Η αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα. Εξεπλάγην γιατί ήταν πολύ γρήγοροι», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο BBC.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top