ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μαϊμουδάκι-ήρωας σώζει τη ζωή του φίλου του από ηλεκτροσόκ!

Συγκλονίζει το θέαμα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μα��μουδάκι-ήρωας σώζει τη ζωή του φίλου του από ηλεκτροσόκ!

​Θεατές ενός αξιοπερίεργου περιστατικού έγιναν οι επιβάτες σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Ινδία. Ένα μαϊμουδάκι έγινε ήρωας όταν επί 20 λεπτά προσπαθούσε να επαναφέρει το φίλο του, που υπέστη ηλεκτροσόκ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του από διερχόμενο τρένο.

Το άτυχο θύμα είχε σκαρφαλώσει στα καλώδια υψηλής τάσης του σταθμού, όταν υπέστη ηλεκτροσόκ και προσγειώθηκε αναίσθητο στις ράγες. Τα πράγματα έδειχναν άσχημα, μέχρι τη στιγμή που ένα άλλο μαϊμουδάκι ανέλαβε να το διασώσει.

Το κουνούσε, το βούταγε στο νερό, μέχρι και δαγκωματιές στο κεφάλι του έκανε σε μια απελπισμένη προσπάθεια να το επαναφέρει στη ζωή.

Το πληγωμένο ζώο δεν έλεγε να συνέλθει, μέχρι που ο φίλος του το βούτηξε ολόκληρο σε μια λιμνούλα νερού δίπλα στις ράγες.

Αυτό φαίνεται πως βοήθησε και ύστερα από 20 λεπτά το ζώο άνοιξε τα μάτια του, ενώ ο ήρωας φίλος του το μετέφερε σε ασφαλές σημείο, δευτερόλεπτα προτού περάσει το τρένο.

Εκστασιασμένοι οι επιβάτες παρακολουθούσαν το συμβάν τραβώντας βιντεάκια και ζητωκραυγάζοντας με την επιτυχή έκβαση. Το μαϊμουδάκι ήρωας παρέμεινε δίπλα στο φίλο του και μετά τη διάσωσή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top