Αυτές είναι οι κατηγορίες για την σύγχρονη Μήδεια που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά της

Ενημερώθηκαν οι πατεράδες των θυμάτων- Συγκλονισμένη η Αυστραλία

Αυτές είναι οι κατηγορίες για την σύγχρονη Μήδεια που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά της

​Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος της "σύγχρονης Μήδειας" από την Αυστραλία που σκότωσε τα επτά παιδιά και την ανιψιά της, δύο ημέρες μετά την ανακάλυψη των πτωμάτων σε μια κατοικία στην πόλη Κερνς.

mana.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορίες σε βάρος της 37χρονης γυναίκας για το φόνο τεσσάρων κοριτσιών και τεσσάρων αγοριών, ηλικίας από 18 μηνών μέχρι 15 ετών, απαγγέλθηκαν στο νοσοκομείο του Κερνς, όπου η γυναίκα αναρρώνει από μαχαιριές.

«Πρόκειται για οκτώ κατηγορίες για φόνο, μία για κάθε θύμα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής της αστυνομίας Μπρούνο Ασνικάρ, ο οποίος γνωστοποίησε επίσης ότι οι πέντε πατεράδες των παιδιών έχουν ενημερωθεί.

mana2.jpg

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά αν η χρήση ναρκωτικών έπαιξε κάποιο ρόλο στην τραγωδία, χωρίς να αποκλείει τίποτα.

Η αστυνομία έχει πάρει δηλώσεις από περισσότερους από 100 μάρτυρες και οι νεκροψίες των παιδιών αναμένεται να ολοκληρωθούν αργότερα σήμερα.

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε το όνομα της κατηγορούμενης, επικαλούμενη την ανάγκη να προστατευθεί η ταυτότητα των παιδιών, κάτι που συνιστά συνήθη διαδικασία στις ποινικές υποθέσεις στην Αυστραλία.

«Θα είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος» για να ολοκληρωθεί η εν λόγω υπόθεση, ανέφερε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Μπρούνο Ασνικάρ.

Εν τω μεταξύ, η ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει την Αυστραλία, με τον πρωθυπουργό Τόνι Άμποτ να κάνει λόγο για «σπαραξικάρδια γεγονότα και ημέρες δοκιμασίας» για την χώρα, όπου λίγες ημέρες νωρίτερα πενθούσε τους δύο ομήρους που χάθηκαν σε καφετέρια του Σίδνεϊ.

australia-crime-stabbing.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top