Πάστορας σε ομοφυλόφιλο: «Προσεύχομαι να αυτοκτονήσεις βρωμερή παιδόφιλη αδελφή»!

Σάλος με τις δηλώσεις του σε γκέι νεαρό

Πάστορας σε ομοφυλόφιλο: «Προσεύχομαι να αυτοκτονήσεις βρωμερή παιδόφιλη αδελφή»!

​Σάλος έχει προκληθεί στη Νέα Ζηλανδία με τις δηλώσεις πάστορα προς ομοφυλόφιλο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζιμ Μαρτζόραμ, συγγραφέας από την Νέα Ζηλανδία, αποφάσισε να στείλει μέσω e-mail, σε 400 εκκλησίες, το βιβλίο του με θέμα τη θρησκεία.

Τότε έλαβε την «βιτριολική» απάντηση του Λόγκαν Ρόμπερτσον, πάστορα στην εκκλησία Βαπτιστών του Γουέστ Σίτι στη Νέα Ζηλανδία. Συγκεκριμένα ο πάστορας απάντησε με τα εξής λόγια: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον βρωμερό τρόπο ζωής σου ή το βιβλίο σου. Προσεύχομαι να αυτοκτονήσεις βρωμερή παιδόφιλη αδερφή».

ZEREZR2.jpg
Όταν δε, κλήθηκε σε συνέντευξη από δημοσιογράφο, επίσης γκέι, να πει την δική του εκδοχή πάνω στην ιστορία, τότε απάντησε με παρόμοια χυδαιότητα λέγοντας «δεν θα έδινα ποτέ συνέντευξη σε μία βρωμερή αδερφή».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε άλλο μέσο ενημέρωσης, το One News, είπα μάλιστα, ότι καθένας από «αυτούς» πρέπει να θανατωθεί, καθώς και ότι είναι χρέος της κυβέρνησης να το κάνει.

Οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει οργή στην χριστιανική κοινότητα, με τον επικεφαλής της εκκλησίας Βαπτιστών της Νέας Ζηλανδίας να δηλώνει ότι ουδέποτε η εκκλησία θα υιοθετήσει τις απόψεις του και ότι νιώθει αποτροπιασμένος από τις δηλώσεις του εν λόγω πάστορα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, αποτελεί τη δεύτερη επίθεση κατά της γκέι κοινότητας από μέλη της εκκλησίας. Πριν από λίγες ημέρες, ο Στίβεν Αντερσον, Αμερικανός πάστορας, είχε προκαλέσει και πάλι τις αντιδράσεις, δηλώνοντας πως μοναδική λύση για την εξάλειψη του AIDS είναι η θανάτωση όλων των γκέι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top