ΑΥΤΗ η γάτα έχει βγάλει 100 εκ. δολάρια!-Είναι πιο πλούσια από τους Κίντμαν,Ντιάζ,Μακόναχι

Έχει πάνω από 7 εκατ. followers στο Facebook

ΑΥΤΗ η γάτα έχει βγάλει 100 εκ. δολάρια!-Είναι πιο πλούσια από τους Κίντμαν,Ντιάζ,Μακόναχι

​Θα τρελαθείτε μόλις μάθετε το μισθό που παίρνει μια γάτα! Έχει πάνω από 7 εκατ. followers στο Facebook, μισό εκατομμύριο στο Instagram και μερικές χιλιάδες στο Twitter.

Ο λόγος για την Grumpy Cat, η οποία πριν από δυο χρόνια έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και κατάφερε μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες να γίνει πραγματική σταρ, χάρη στο διαπεραστικό της βλέμμα που αποπνέει...θυμό!

jhkhujkfy.jpg
Το συγκλονιστικό είναι ότι η περιουσία της ξεπερνά εκείνες των Νικόλ Κίντμαν, Κάμερον Ντιάζ και Μάθιου Μακόναχι και προσδιορίζεται στα 100 εκατ. δολάρια!!!

Στο βιογραφικό της έχει ήδη δύο υπερεπιτυχημένα βιβλία, εκατοντάδες εμφανίσεις σε τηλεοπτικά show και διαφημιστικά καθώς και τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ.

Η Tabatha Bundesen από την Αριζόνα, η ιδιοκτήτριά της, αναφέρει πως η καριέρα της γάτας της είναι ασταμάτητη και πως συνεχώς δέχεται νέες προτάσεις για συμβόλαια.

yekyuuuuuuuuuurify.jpg
Η Tabatha παραιτήθηκε από την δουλειά της λίγο καιρό μετά την εμφάνιση ��ης Grumpy Cat στο διαδίκτυο και από τότε ασχολείται μόνο με την γάτα που της έχει αποφέρει μια πολυτελή ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε για το πώς μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να μετατρέψει το κατοικίδιο του σε μια τόσο επικερδή επιχείρηση και τόνισε πως απλά θα πρέπει να το πάρει επειδή το αγαπά και όχι για να το κάνει διάσημο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top