«Με είχαν φυλακισμένη για 5 χρόνια. Με ανάγκαζαν να πηγαίνω με 9 άνδρες τη μέρα»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση μια γυναίκας που τελικά δραπέτευσε

«Με είχαν φυλακισμένη για 5 χρόνια. Με ανάγκαζαν να πηγαίνω με 9 άνδρες τη μέρα»

​Σοκ προκαλεί η ιστορία της Τερέσα Μέι από την Βρετανία την οποία κρατούσαν αιχμάλωτη σαν σκλάβα του σεξ, καθώς την ανάγκαζαν να κάνει σεξ με περισσότερους από εννιά άντρες την ημέρα.

Η ίδια μιλώντας την παραμονή ενός σημαντικού διεθνούς συνεδρίου κατά της δουλείας τόνισε πως πρέπει να γίνουν περισσότερα, προκειμένου όσοι εμπορεύονται ανθρώπους να έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Η Τερέσα Μέι, μιλώντας στο Sky News αποκάλυψε πως έδωσε σε μία γυναίκα 4.000 λίρες για να ταξιδέψει από τη Νιγηρία στο Ηνωμένο Βασίλειο με την προυπόθεση ότι θα της έβρισκε δουλειά σα νοσηλεύτρια.

Μαζί με άλλες δέκα γυναίκες ταξίδεψαν με ένα πλοίο, έφτασαν στο Tilbury Docks του Essex και μεταφέρθηκαν σε ένα σπίτι στο Ealing, το οποίο έγινε και η φυλακή της για τα επόμενα 5 χρόνια.

Άνδρες ασφαλείας φρουρούσαν το σπίτι μέρα νύχτα για να μην μπορούν οι γυναίκες να κάνουν βήμα.

Η γυναίκα που προωθούσε τα κορίτσια σε άντρες ήταν γνωστή ως «Mama G».

«Όταν ερχόντουσαν οι πελάτες, άκουγα τη Mama G να περιγράφει το μέγεθος του στήθους μας, των επίμαχων σημείων μας αλλά και το ύψος μας. Στη συνέχεια καλούσε στο δωμάτιο σου και σου έλεγε πως έχεις πελάτη.» αποκάλυψε η Τερέσα Μέι η οποία μάλιστα μια φορά που ρώτησε γιατί την είχαν αιχμαλωτίσει, δέχτηκε την επίθεση της Mama G. Την χτύπησε, την έκαψε με σίδερο στα πόδια και στο στήθος ενώ οι φύλακες την προειδοποίησαν για τις συνέπειες που μπορεί να είχε μια απόπειρα απόδρασης.

«Μας έλεγαν πως αν τολμούσαμε να φύγουμε, θα μας πυροβολούσαν. Δεν ήθελα να πεθάνω» προσθέτει με δάκρυα στα μάτια.

Τελικά αυτή μαζί με άλλες έξι κοπέλες δραπέτευσαν όταν η πόρτα έμεινε ανοιχτή. Κατευθύνθηκαν στο σταθμό του τρένου και πήδηξαν τα εμπόδια πριν επιβιβαστούν σε αυτό. «Σκεφτήκαμε πως αν είναι γραφτό να πεθάνουμε, ας πεθάνουμε» τόνισε η Τερέσα.

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πως η ζωή μου θα κατέληγε έτσι. Ήρθα εδώ για μια καλύτερη ζωή. Είμαι παντρεμένη και έχω παιδιά. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω πόρνη. Είναι ντροπιαστικό για εμένα.» εξομολογείται.

Τώρα η Τερέσα ή Blessing όπως είναι γνωστή, φιλοξενείται σε ένα ασφαλές σπίτι της φιλανθρωπικής οργάνωσης «The Medialle Trust».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top