Έσφαξαν Αμερικανίδα δασκάλα μητέρα δίδυμων αγοριών στο Άμπου Ντάμπι

Οι τζιχαντιστές είχαν προειδοποιήσει για δολοφονίες

Έσφαξαν Αμερικανίδα δασκάλα μητέρα δίδυμων αγοριών στο Άμπου Ντάμπι

​Οι τουαλέτες εμπορικού κέντρου του Αμπου-Νταμπι πλημμύρισαν από το αίμα της δολοφονημένης Αμερικανίδας νηπιαγωγού Αιμπόλγια Ράιαν μητέρας 11χρονων δίδυμων αγοριών. Αυτή η μαύρη φιγούρα με τη μπούργκα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας είναι ο ή η δολοφόνος της άτυχης γυναίκας αφού οι αρχές ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα. Τη μαχαίρωσε τουλάχιστον έξι φορές με εάν κουζινομάχαιρο.

Ο δολοφόνος φαίνεται στα πλάνα να περιμένει μέχρι να μπει στο ασανσέρ. Μετά από λίγη ώρα βγαίνει , μιλά στον άντρα της ασφάλειας και ενώ όλοι αναστατωμένοι τρέχουν να δουν τι συνέβη, αποχωρεί ήρεμα. Μάρτυρες μιλούν για δυο γυναικείες φωνές που καυγάδιζαν στην τουαλέτα. "κάτσε κάτω αλλιώς θα σε σκοτώσω", ακούστηκε. Θεωρείται ότι η 47χρονη νηπιαγωγός ήταν στόχος δολοφονίας.

Εβδομάδες πριν τη δολοφονία της γυναίκας, προειδοποίησαν τους Αμερικανούς δασκάλους στο Άμπου Ντάμπι ότι οι τζιχαντιστές απειλούν να τους σκοτώσουν. Η 47χρονη ζούσε στο Άμπου Ντάμπι με τα παιδιά της.

Γυναίκα μαχαίρωνε όποιον έβρισκε μπροστά της

Για 2.500 δολάρια έχει επικηρύξει η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης τη γυναίκα που βγήκε με ένα μαχαίρι στο δρόμο και κάρφωνε όποιον έβρισκε μπροστά της.

Στα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, φαίνεται να τραυματίζει έναν ποδηλάτη. Συνεχίζει το δρόμο της αδιάφορα, μιλώντας μόνη της, ώσπου συναντά το επόμενο θύμα της. Οι δυο άνδρες φαίνεται πως δεν κατάλαβαν αρχικά τί ήταν εκείνο που τους τραυμάτισε. Η αστυνομία έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητά σε μια προσπάθεια να την εντοπίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top