ΦΡΙΚΗ: 24χρονη προσπάθησε να φάει ζωντανό το νεογέννητο παιδί της

Λίγο μετά τον τοκετό

ΦΡΙΚΗ: 24χρονη προσπάθησε να φάει ζωντανό το νεογέννητο παιδί της

​Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μια 24χρονη μητέρα, η Li Zhenghua από την Κίνα επιχείρησε να φάει το μωρό της τρεις μέρες μετά τον τοκετό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο στην πόλη Shenzhen, στη νότια Κίνα.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η νοσοκόμα όταν είδε τη νεαρή μητέρα να δαγκώνει με μένος το χέρι του νεογέννητου. Παρά τις προσπάθειές της δεν κατάφερε να κάνει τίποτα. Φώναξε και άλλους γιατρούς οι οποίοι τελικά της χρορήγησαν ηρεμιστικά.

ad_153632664.jpg
Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε: «Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, το χέρι του παιδιού υπέστη σοβαρό τραυματισμό και είναι γεμάτο μώλωπες και πληγές που προκλήθηκαν από τις συνεχόμενες δαγκωματιές. Ευτυχώς, οι γιατροί επενέβησαν έγκαιρα και κατάφεραν να αρπάξουν το παιδί από τη μητέρα, που συνέχισε να δαγκώνει το αγοράκι μπροστά στα έντρομα μάτια τους. Στη μητέρα χορηγήθηκε ηρεμιστικό, ενώ το μωρό μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος».

Όπως έγινε γνωστό την γυναίκα εντόπισαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου να τριγυρνά στους δρόμους ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άστεγη αφού την είχε πετάξει από το σπίτι η πεθερά της παρότι ήταν έγκυος!

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ώθησε τη γυναίκα σε αυτήν την απάνθρωπη πράξη.

ad_153632661.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top