ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ-ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΔΕΙΤΕ πως κακοποιούν τα ζώα για να τα εκπαιδεύσουν!

Οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ εκπαιδευτές τα κακομεταχειρίζονται και τα χτυπούν

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ-ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΔΕΙΤΕ πως κακοποιούν τα ζώα για να τα εκπαιδεύσουν!

​Βλέποντας αυτές τις εικόνες, αναρωτιόμαστε αν ορισμένοι «άνθρωποι» εκεί έξω έχουν ψυχή. Γιατί αν έχουν, τότε πώς εξηγείται να συμπεριφέρονται βίαια σε αθώα ζωάκια;

ΓΦΗΓΦΗ.jpg
Στις συγκεκριμένες εικόνες που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν ένα κράμα συναισθημάτων οργής και θλίψης, απεικονίζεται ένα μαιμουδάκι αλυσοδεμένο από το λαιμό, υποχρεωμένο να ανέχεται τη κακοποίηση του εκπαιδευτή του τσίρκου στο οποίο δίνει τη δική του «παράσταση».

Οι σπαρακτικές αυτές φωτογραφίες, τραβήχτηκαν στη περιοχή Suzhou της Κίνας. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι τα ακροβατικά των ζώων σε ζωολογικούς κήπους και πάρκα, είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε εκείνη τη περιοχή αλλά και όλη τη χώρα. Για το λόγο αυτό και με γνώμονα το κέρδος (τι άλλο;), ασυνείδητοι άνθρωποι τα βασανίζουν!

ΡΤΥΤΡΥΥ4.jpg
Απτή απόδειξη, η φωτογραφία που δείχνει μια μαϊμού να χορεύει πάνω σε ξυλοπόδαρα με μία χοντρή αλυσίδα τυλιγμένη στο λαιμό της!

Ο Mimi Bekhechi, αναπληρωτής διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού Peta για τη καλή διαβίωση των ζώων, είπε στην Mirror: «Οι πίθηκοι είναι εξαιρετικά κοινωνικά και ιδιαίτερα ευφυή ζώα που πάσχουν από μοναξιά και κατάθλιψη, όταν τα χωρίζουμε από τις οικογένειές τους» και συνέχισε τονίζοντας πως «Τα Κινέζικα Τσίρκα είναι από τα χειρότερα στο κόσμο. Οι συνθήκες κράτησης και εκπαίδευσης των ζώων είναι απαράδεκτες. Κυριαρχεί ο φόβος και η βία».

Το 2012 η Κυβέρνηση είχε απαγορεύσει σε όλους τους ζωολογικούς κήπους της Κίνας να «ανεβάζουν» τέτοιες παραστάσεις ζώων.

Ωστόσο, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, πολλοί ήταν αυτοί που ορμώμενοι από την άκρατη επιθυμία τους να πλουτίσουν, ισχυρίστηκαν ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια απαγόρευση και ότι δεν έχουν κανένα σκοπό να σταματήσουν τις… «παραστάσεις» τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top