Σάλος στις ΗΠΑ με τις κόρες του Ομπάμα: εμφανίστηκαν με μίνι φούστες και προκάλεσαν σχόλια!

Δείτε τις φωτογραφίες

Σάλος στις ΗΠΑ με τις κόρες του Ομπάμα: εμφανίστηκαν με μίνι φούστες και προκάλεσαν σχόλια!

​Σύσσωμη η οικογένεια Ομπάμα έδωσε το «παρών» στην καθιερωμένη τελετή «απόδοσης χάρης» σε γαλοπούλα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ!

Ωστόσο, η φετινή τελετή έφερε αντιδράσεις και σχόλια κατά του προέδρου και ο λόγος ήταν οι... κόρες του.

obama-kores.jpg
Η 16χρονη Μάλια και η 13χρονη Σάσα Ομπάμα, εμφανίστηκαν με κοντές φούστες, όπως τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας τους, όμως αυτό προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Μάλιστα, μια εκπρόσωπος ρεπουμπλικανού γερουσιαστή, η Ελίζαμπεθ Λάουτεν, ανέβασε ένα ιδιαίτερα καυστικό μήνυμα στο Facebook γράφοντας:

«Αγαπητή Σάσα και Μαλία, καταλαβαίνω ότι διανύετε και οι δύο αυτά τα απαίσια εφηβικά χρόνια, όμως είστε μέρος της Πρώτης Οικογένειας. Προσπαθήσετε να δείξετε λίγο κλάση, σεβαστείτε τουλάχιστον τον ρόλο σας».

obama-kores2.jpg
Βέβαια, το μήνυμα της Λάουτεν έφερε αντιδράσεις, ενώ, εκατοντάδες χρήστες του Facebook, ζητούν την απόλυσή της.

Η Λάουτεν, μάλιστα, έφθασε στο σημείο να «διαπιστώσει» ότι οι γονείς των κοριτσιών δεν αποτελούν πρότυπο για εκείνες και σημείωσε «Ντυθείτε σαν να αξίζετε τον σεβασμό και όχι μια θέση σε μπαρ»!

Μετά τον σάλο η εκπρόσωπος του γερουσιαστή επανήλθε στο Facebook και αφού έσβησε τα υβριστικά σχόλια έγραψε «Αφού προσευχηθήκαμε πολλές ώρες», όπως επακριβώς έγραψε στον λογαριασμό της και αφότου το συζήτησε με τους γονείς της, αναγνώρισε πόσο σκληρά ήταν τα λόγια της.

obama-kores3.jpg
Από το περιβάλλον τ��υ Προέδρου, πάντως, σχολίασαν την κίνηση της Λάουτεν αναφέροντας ότι όποιος θέλει μπορεί να ασκήσει σκληρή κριτική στον Μπαράκ Ομπάμα, αλλά ας αφήσει ήσυχη την οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top