Βίντεο: Πολίτες πήραν το νόμο στα χέρια τους- Έγδυσαν και έδεσαν σε μια κολόνα με σελοφάν ληστή

Προσπάθησε να κλέψει έναν ηλικιωμένο

Βίντεο: Πολίτες πήραν το νόμο στα χέρια τους- Έγδυσαν και έδεσαν σε μια κολόνα με σελοφάν ληστή

​Τον νόμο στα χέρια τους πήραν εξαγριωμένοι πολίτες στο Σαντιάγο της Χιλής, όταν είδαν έναν άντρα να προσπαθεί να κλέψει έναν συνταξιούχο. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Βαλεντίνο Μπαρέρα προσπάθησε να κλέψει το πορτοφόλι του ηλικιωμένου με την απειλή ενός μαχαιριού.

upload_2014-11-28_at_10-35-37_am.jpg
Εκείνος άρχισε να φωνάζει και τότε όπως βλέπετε, το πλήθος όρμηξε στον επίδοξο ληστή, του έβγαλε με την βία τα ρούχα και τον έδεσε με σελοφάν σε μια κολόνα, στο κέντρο της πλατείας. Στην συνέχεια άρχισαν να τον βρίζουν και να τον βγάζουν φωτογραφίες ενώ εκείνος ανήμπορος, τους ζητούσε να σταματήσουν.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο 20 λεπτά αργότερα και όταν βρήκε τον άντρα δεμένο και γυμνό, τον ρώτησε τι είχε συμβεί. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να πει τι συνέβη και απλά τους παρακάλεσε να τον ελευθερώσουν.

upload_2014-11-28_at_10-36-05_am.jpg
Αυτοί τον βοήθησαν να ελευθερωθεί από το σελοφάν και να φορέσει τα ρούχα του και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. Τελικά όμως ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο ηλικιωμένος δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του για την παραλίγο κλοπή. Φαίνεται πως έμεινε ικανοποιημένος από την υποδειγματική τιμωρία του δράστη από τους πολίτες.

PAY-Thief-stripped-and-wrapped-in-clingfilm.jpg
Τις τελευταίες ώρες το βίντεο και οι εικόνες του γυμνού- ταπεινωμένου ληστή, κάνουν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια αλλά και έντονες αντιδράσεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι κάτοικοι δεν είχαν κανένα δικαίωμα να εξευτελίσουν έτσι έναν άνθρωπο, ενώ άλλοι θεωρούν ότι αυτή ήταν η κατάλληλη τιμωρία για την πράξη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top