Οργισμένη η μητέρα του Μάικλ Μπράουν: «Ο αστυνομικός ήθελε να σκοτώσει κάποιον»

Συντετριμμένος και ο πατέρας του

Οργισμένη η μητέρα του Μάικλ Μπράουν: «Ο αστυνομικός ήθελε να σκοτώσει κάποιον»

Οργή για την απόφαση των ενόρκων να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο λευκός αστυνομικός που σκότωσε τον 18χρονο αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν τον περασμένο Αύγουστο, εκφράζουν οι γονείς του θύματος.

«Ακούσαμε την απόφαση και ήταν σα να είχαν πυροβολήσει εμένα την ίδια. Σα να με πυροβολείτε τώρα, κανένας σεβασμός, καμία συμπόνια. Θα μπορούσε να είναι το δικό σας παιδί. Θα μπορούσε να είναι το παιδί οποιουδήποτε» δηλώνει στο CNN Λέσλι ΜακΣπάντεν, η μητέρα του Μάικλ Μπράουν.

8C58B4241A7EC9835CB83CCD9F49E19B.jpg
Σε άλλη συνέντευξή της στο CBS, η μητέρα του άτυχου 18χρονου ξεσπά σημειώνοντας «Έχει καθαρή την συνείδησή του; Πως μπορεί κάποιος να έχει καθαρή την συνείδησή του όταν έχει σκοτώσει κάποιον; Ακόμη κι αν ήταν ατύχημα;» διερωτάται η μητέρα του Μπράουν, σημειώνοντας ότι ο γιος της δεν είχε ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς. Υπογραμμίζει μάλιστα ότι δεν πιστεύει λέξη από όσα ισχυρίζεται ο αστυνομικός. Ο Ουίλσον «δεν έκανε αυτό που όφειλε, αλλά αυτό που ήθελε»

Ο Μάικλ Μπράουν ο πρεσβύτερος, πατέρας του θύματος, δήλωσε ότι η απόφαση του σώματος των ενόρκων «συνέθλιψε» την οικογένεια. Και τόνισε πως αυτό που ζητούν είναι αλλαγή. Αλλαγή στο Φέργκιουσον και σε ολόκληρη τη χώρα.

«Αλλαγή είναι το μόνο που ζητάμε. Στην πραγματικότητα δεν έχουμε αποδεχθεί ότι ο γιος μας έχει φύγει, αλλά το διαχειριζόμαστε, υπάρχουν άλλες οικογένειες που πέρασαν την ίδια κατάσταση και όλοι απλά θέλουμε αλλαγή» δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top