Προκαλεί Τουρκική εφημερίδα:«Το Κυπριακό δεν λύνεται επειδή ο Αναστασιάδης είναι αλκοολικός»

«Εκνευρίζεται όταν δεν έχει ένα ποτήρι από το αγαπημένο του ουίσκι»

Προκαλεί Τουρκική εφημερίδα:«Το Κυπριακό δεν λύνεται επειδή ο Αναστασιάδης είναι αλκοολικός»

​Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα άρθρο το οποίο δημοσιεύεται στην Hurriyet Daily News και αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είναι αλκοολικός!

Ο αρθρογράφος Γιουσούφ Κανλί αναφέρει, επίσης, ότι τα προβλήματα υγείας που εμφαν��ζει κατά καιρούς ο Αναστασιάδης, προέρχονται από τον εθισμό του στο αλκοόλ, τονίζοντας ότι μετά την επέμβαση στη καρδιά που αναμένεται να κάνει θα «καθαρίσει» ο οργανισμός του.

yusuf_607_313_577_324.jpg
Ο ίδιος, συνεχίζει να προκαλεί… λέγοντας πως πολλοί αναγνώστες του, του στέλνουν email λέγοντας του ότι το να μιλάει για το πρόβλημα αλκοολισμού του Κύπριου προέδρου, είναι «χτύπημα κάτω από την μέση».

Και εκείνος απαντάει ότι ο εθισμός του στο αλκοόλ είναι που πάει… πίσω το Κυπριακό, καθώς επηρεάζει σε πολλές περιπτώσεις την πορεία του, το τελευταίο διάστημα.

Ο δημοσιογράφος για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, παρουσιάζει μια σειρά υποτιθέμενων περιστατικών, σύμφωνα με τα οποία ο Αναστασιάδης είναι ανεξέλεγκτος και οξύθυμος όταν δεν μπορεί να πιει ένα ποτηράκι από την αγαπημένη του μάρκα ουίσκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top