«Έχω καθαρή τη συνείδηση μου» δηλώνει ο αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τον 18χρονο Μπράουν

Δηλώνει πως έκανε απλά τη δουλειά του

«Έχω καθαρή τη συνείδηση μου» δηλώνει ο αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τον 18χρονο Μπράουν

Ο αστυνομικός, Ντάρεν Ουίλσον, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον 18χρονο άοπλο Αφροαμερικανό, Μάικλ Μπράουν, στις 9 Αυγούστου του 2014 και εν τέλει αθωώθηκε, σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, δηλώνει πως έκανε απλά τη δουλειά του!

HT_ferguson_darren_wilson_gun_jtm_141124_4x3_992.jpg

Την ίδια ώρα, χαμός επικρατεί στο Μιζούρι , όπου θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε και σοβαρά επεισόδια ακολούθησαν, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να τον αθωώσει. Το βράδυ της Τρίτης, ένας ακόμη 20χρονος βρέθηκε νεκρός, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί αν ο θάνατος του σχετίζεται με τα επεισόδια.

«Δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και τον Τζορτζ Στεφανόπουλο, εξηγώντας ότι δεν εκτέλεσε τον νεαρό στις 9 Αυγούστου, αλλά ότι φοβήθηκε για τη ζωή του στη διάρκεια της αντιπαράθεσής το�� με τον πιο μεγαλόσωμο Μπράουν και ότι απλώς έκανε τη δουλειά του.

ht_officer_darren_wilson_evidence_03_jc_141124_4x3_992.jpg
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι λυπάται για την απώλεια της ζωής του νεαρού, όμως επεσήμανε ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του σχετικά με τις ενέργειές του.

Ο αστυνομικός εξήγησε ότι ο Μπράουν έβαλε το χέρι του μέσα στο περιπολικό και προσπάθησε να του αρπάξει το όπλο. Ο Ουίλσον είπε ακόμη ότι ο 18χρονος έτρεξε εναντίον του και πως αισθάνθηκε ότι έπρεπε να τον πυροβολήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η σπαρακτική αντίδραση της μητέρας όταν μαθαίνει για την αθώωση του δολοφόνου του γιου της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top