Η νέα τρελή εφεύρεση: Start-uppers θέλουν να κάνουν τον γυναικείο κόλπο να μυρίζει ροδάκινο!

Στα μελλοντικά σχέδια: η μυρωδιά μπανάνας στα περιττώματα σκύλων

Η νέα τρελή εφεύρεση: Start-uppers θέλουν να κάνουν τον γυναικείο κόλπο να μυρίζει ροδάκινο!

​Τη δυνατότητα να αλλάζουν οι γυναίκες τη μυρωδιά του κόλπου τους, κάνοντάς τον να μυρίζει σαν ροδάκινο, λανσάρουν ιδρυτές μιας start-up εταιρείας στην Καλιφόρνια.

Οι επιστήμονες Austen Heinz και Gilad Gome παρουσίασαν το προβιοτικό συμπλήρωμα «Sweet Peach» (γλυκό ροδάκινο) σε ένα συνέδριο βιοτεχνολογίας στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την περασμένη Τετάρτη.

Η αρχική ιδέα είναι ότι θα βοηθάει στην πρόληψη μολύνσεων, με το άρωμα του ροδάκινου να λειτουργεί ως συναγερμός .Οι εφευρέτες του όμως πιστεύουν στην δυνατότητα του προϊόντος να μπορεί να αλλάξει επίσης τη μυρωδιά του κόλπου.

"Η βασική ιδέα είναι η προσωπική ψυχολογική ενδυνάμωση," δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Heinz. "Όλες οι μυρωδιές μας δεν είναι απαραίτητα 'ανθρώπινες'. Είναι μυρωδιές που παράγονται από τους μικροοργανισμούς που ζουν μέσα μας." Ο Gome πρόσθεσε: "Πιστεύουμε ότι είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα όχι μόνο να γνωρίζουμε τον κώδικα μας ( dna), αλλά να μπορούμε και να τον αλλάξουμε. Να τον ξαναγράψουμε και να τον προσωποποιήσουμε".

Οι δύο επιστήμονες σχεδιάζουν να χρηματοδοτήσουν το προϊόν τους μέσω της crowdfunding πλατφόρμας Tilt, μιας που το Kickstarter απέρριψε την ιδέα τους.

Στα επόμενα σχέδιά των δύο φιλόδοξων επιστημόνων είναι η δημιουργία ενός προβιοτικού για σκύλους και γάτες που θα κάνει τα περιττώματά τους να μυρίζουν σαν μπανάνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top