Βαλερί Τριερβελέρ: «Σιγά μην αυτοκτονούσα για τον Ολάντ»!

Είπε ότι στόχος του βιβλίου της δεν ήταν η εκδίκηση για την προδοσία του

Βαλερί Τριερβελέρ: «Σιγά μην αυτοκτονούσα για τον Ολάντ»!

​«Το βιβλίο μου δεν είναι ένα βιβλίο εκδίκησης, είναι σχεδόν μια ιστορία αγάπης» είπε η Βαλερί Τριερβελέρ στη συνέντευξη που έδωσε στο BBC για το βιβλίο που έγραψε σχετικά με την σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ και τον σκανδαλώδη χωρισμό τους ενώ διευκρίνισε ότι πήρε υπνωτικά όταν το έμαθε όχι για να αυτοκτονήσει αλλά για να κοιμηθεί επειδή ήθελε να αποφύγει την πραγματικότητα.

Σε αντίθεση με τη Γαλλία, στη Βρετανία υποδέχτηκαν μετά βαΐων και κλάδων την Τριερβελέρ, που πήγε εκεί για να προωθήσει το βιβλίο για τη σχέση της με τον γάλλο πρόεδρο.

Μετά τις συνεντεύξεις σε βρετανικές εφημερίδες, μίλησε και στο BBC, όπου διευκρίνισε ότι στόχος του βιβλίου της δεν ήταν η εκδίκηση για την προδοσία του!

Η συγγραφέας λέει ότι πολλοί κατάλαβαν τώρα γιατί δεν χαμογελούσε στο πλευρό του εντελώς εγωκεντρικού -όπως τον αποκαλεί- Φρανσουά Ολάντ.

Ακόμα είπε πως ελπίζει ότι το βιβλίο της θα λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ για να καταλάβει ο γάλλος πρόεδρος τα λάθη που έκανε και να καταλάβει ποιά πρέπει να σταματήσει να κάνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top