Σάλος με γυμναστή που έσερνε στο δάπεδο κολυμβητηρίου μαθήτρια!

Ήθελε να την ρίξει με το ζόρι στην πισίνα

Σάλος με γυμναστή  που έσερνε στο  δάπεδο κολυμβητηρίου μαθήτρια!

Σάλο προκάλεσε στην Καλιφόρνια το περιστατικό που αποκαλύφθηκε εις βάρος γυμναστή, ο οποίος τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα και κατηγορείται για τραυματισμό 14χρονης μαθήτριας, την οποία έσερνε στο… δάπεδο του κολυμβητηρίου του σχολείου, θέλοντας την ρίξει διά της βίας στην πισίνα!

Τα περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του ένας συμμαθητής της 14χρονης.

Η μαθήτρια γυμνασίου δήλωσε ότι είχε χτενίσει τα μαλλιά της για μια εκδήλωση που θα γινόταν αργότερα την ίδια ημέρα και 'ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελε να κολυμπήσει, με τον γυμναστή να μην πείθεται και να επιχειρεί να την ρίξει στην πισίνα.

Το κορίτσι αντέδρασε ξαπλώνοντας στο δάπεδο και τότε ο καταγγελλόμενος Denny Peterson άρχισε να την σέρνει, παρότι ούρλιαζε και αντιστεκόταν, ενώ σε βοήθειά της έσπευσαν συμμαθητές της, χωρίς επιτυχία όμως.

Η οικογένεια της 14χρονης κινείται νομικά εναντίον του γυμναστή ο οποίος μετά τη διαθεσιμότητα στην οποία τέθηκε κινδυνεύει με οριστική απόλυση.

Οι γονείς του κοριτσιού παραδέχονται πάντως και την ευθύνη της μαθήτριας, αλλά επισημαίνουν ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με επίπληξη και αποβολή από το μάθημα και όχι με βαιοπραγία σε βάρος της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top