Μονακό: Τον Δεκέμβριο θα γεννηθούν τα πριγκιπικά δίδυμα

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε πως δεν ξέρει το φύλο τους

​Με αφορμή τους παραδοσιακούς εορτασμούς για την εθνική γιορτή της χώρας, την Παρασκευή ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανακοίνωσε ότι τα πριγκιπικά δίδυμα, αναμένεται να γεννηθούν στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει το φύλο τους.

«Τα μωράκια αναμένεται να γεννηθούν γύρω στα Χριστούγεννα, όμως επειδή πρόκειται για δίδυμη κύηση, ο τοκετός μάλλον θα είναι περίπου δέκα ημέρες νωρίτερα», ανέφερε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Το πρωί η βασιλική οικογένεια συμμετείχε στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Μονακό. Η πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία δεν ήταν στη λειτουργία, εμφανίστηκε το μεσημέρι, στο πλευρό του συζύ��ου της σε ένα μπαλκόνι του παλατιού.

«Είναι πολύ καλά και ήρεμη», δήλωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι δεν γνωρίζει το φύλο των μωρών.

«Φυσικά, η πριγκίπισσα το γνωρίζει, όμως παίζει το παιχνίδι. Κρατά το μυστικό, όπως της το έχω ζητήσει».

Ποιος θα είναι ο πρίγκιπας διάδοχος; «Σε περίπτωση διδύμων, γίνεται το πρώτο μωρό που γεννιέται. Αν πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τότε είναι το αγόρι. Σε περίπτωση που είναι δύο κορίτσια και στη συνέχεια έρθει ένα αγόρι να μεγαλώσει την οικογένειά μας, τότε εκείνο θα γίνει ο πρίγκιπας διάδοχος», σημείωσε ο ίδιος.

Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει ήδη δύο παιδιά, τα οποία αν και έχουν γεννηθεί εκτός γάμου, τα έχει αναγνωρίσει. Παρόλα αυτά επειδή κανένα από τα δύο δεν θεωρείται «νόμιμο», δεν μπαίνουν στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top