ΧΑΟΣ σε πανεπιστήμιο της Φλόριντα:Νεκρός ο μακελάρης-Τι λέει Έλληνας που βρίσκεται μέσα

ΔΕΙΤΕ φώτο από το σημείο-Πρώτη ανάρτηση: 20/11/2014 09:16

ΧΑΟΣ σε πανεπιστήμιο της Φλόριντα:Νεκρός ο μακελάρης-Τι λέει Έλληνας που βρίσκεται μέσα

​Νεκρός είναι τελικά ο δράστης του νέου μακελειού στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ο οποίος άνοιξε πυρ στο χώρο της βιβλιοθήκης στο δημόσιο πανεπιστήμιο FSU στο Ταλαχάσι, τραυματίζοντας τρία τελικά άτομα, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, καθώς το τοπικό νοσοκομείο δεν έχει δώσει καμία πληροφορία.

Εν τω μεταξύ οι αρχές ερευνούν τα κίνητρα του μακελάρη.

Κατά τις 12 τη νύχτα (ώρα τοπική) πανικός επικράτησε στο πανεπιστήμιο όταν ένοπλος πυροβόλησε τρια άτομα.

B23a4RfIcAA79BE.jpg

B23MsEkIYAATQUZ.jpg

B23PDYeIUAEnT4s.jpg
Νωρίτερα το ίδρυμα εξέδωσε προειδοποίηση για «επικίνδυνη κατάσταση» στους χώρους του πανεπιστημίου, καλώντας τους φοιτητές του να βρουν καταφύγιο σε ασφαλείς κλειστούς χώρους και να μείνουν μακριά από πόρτες και παράθυρα.

B23aHRzIcAAUppB.jpg

O ελληνικής καταγωγής Περικλής Κοστιδάκης, αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας του Πανεπιστημίου, μιλώντας στο CNN ανέφερε ότι η βιβλιοθήκη είναι περικυκλωμένη από αστυνομικούς.

«Ολόκληρη η πανεπιστημιούπολη είναι άδεια. Έχω δει μόνο ένα ή δυο ανθρώπους να έρχονται για να δουν τι συμβαίνει. Όλοι όσοι βρίσκονται στο κάμπους έχουν κλειδωθεί στα κτίρια που βρίσκονταν. Τώρα οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει τη βιβλιοθήκη», πρόσθεσε.

Μία φοιτήτρια δήλωσε ότι βρισκόταν στο δεύτερο όροφο της βιβλιοθήκης, περίπου στις 12.30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), όταν άκουσε πυροβολισμούς.

«Η αστυνομία από την ενδοεπικοινωνία έλεγε ότι στο χώρο βρισκόταν ένας ένοπλος και νομίζω ότι είπε πως έχουν πυροβοληθεί δύο άτομα», πρόσθεσε η φοιτήτρια μέσω sms στο ABC News.

«Μας είπαν να μείνουμε μακριά από πόρτες και παράθυρα. Να μείνουμε εκεί που ήμασταν. Όλοι περιμέναμε και τότε οι αστυνομικοί επέστρεψαν και μας είπαν ότι ο ένοπλος συνελήφθη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top