ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Στα άδυτα της πιο επικίνδυνης μαφίας - «Πάντα να κρατάτε μια σφαίρα για σας»

Τι συμβουλεύουν τους απείθαρχους - Ποιος είναι ο χαιρετισμός τους

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Στα άδυτα της πιο επικίνδυνης μαφίας - «Πάντα να κρατάτε μια σφαίρα για σας»
Για πρώτη φορά βγαίνει στην δημοσιότητα ένα βίντεο από τα… άδυτα της ιταλικής Μαφίας. Μέλη της αστυνομίας της Καλαβρίας κατάφεραν να μπουν στο άντρο της Ντραγκέτα, της τοπικής μαφίας, η οποία θεωρείται μια από τις πιο επικίνδυνες. Όπως θα δείτε στο βίντεο κατέγραψαν με κρυφή κάμερα όλο το τελετουργικό που ακολουθούν: Τους χαιρετισμούς, τον όρκο σιωπής, τιμής και πίστης που δίνουν, αλλά και τις… εντολές που δίνουν σε όσους δεν θα είναι υπάκουοι για το πώς θα τερματίσουν την ζωή τους!

Όπως θα δείτε δίνουν εντολή στα νέα μέλη να «κρατάτε πάντα μια σφαίρα στο όπλο για τον εαυτό σας» και να δηλώνουν σε όσους τους ρωτούν από πού είναι «Πατέρας μου είναι ο ήλιος, μητέρα μου είναι το φεγγάρι».

Το εντυπωσιακό μέσα σε όλα αυτά είναι ότι ανάμεσα στα νέα μέλη βρισκόταν και ένα 17χρονο αγόρι, ενώ όπως είπε η εισαγγελέας που διερευνά την υπόθεση, η μαφία καταφέρνει να συντηρείται χάρη στην… παράδοση.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, κατά την διάρκεια της συνάντησης ακούστηκαν πολλά ονόματα πολιτικών, αλλά και κάποια παρατσούκλια Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top