Ουάσιγκτον: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κέρδη από τη 1η δημοπρασία μαριχουάνας!

Πουλήθηκαν περίπου 160 κιλά

Ουάσιγκτον: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κέρδη από τη 1η δημοπρασία μαριχουάνας!

​Μια διαφορετική δημοπρασία έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην Ουάσιγκτον. Πρόκε��ται για τη πρώτη δημοπρασία… μαριχουάνας!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Tri-City Herald, η εταιρεία Fireweed Farms πούλησε περίπου 160 κιλά μαριχουάνας σε μεταποιητές με κρατική άδεια.

Η δημοπρασία έγινε κάτω από μια μαύρη τέντα εξοπλισμένη με θερμάστρες και η διαδικασία έγινε υπό την επίβλεψη δύο εκπροσώπων του Συμβουλίου ελέγχου αλκοόλ της Ουάσινγκτον.

Μάλιστα, οι υποψήφιοι αγοραστές είχαν το δικαίωμα να κάνουν… «έρευνα αγοράς», αφού είχαν το δικαίωμα να μυρίσουν τα δείγματα πριν κάνουν την προσφορά τους.

Η φύτευση της μαριχουάνας έγινε τον Μάιο και η συγκομιδή από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Ο ιδιοκτήτης της Fireweed Farms, Randy Williams, είχε ήδη πουλήσει ένα μέρος του προϊόντος αλλά η δημοπρασία έγινε για το μεγαλύτερο μέρος της συγκομιδής.

Ο Williams είπε ότι έκανε την δημοπρασία για να «ξεφορτωθεί το υλικό όσο πιο γρήγορα γίνεται» προκειμένου να περάσει χρόνο με τον εγγονό του, αντί να χάσει χρόνο συσκευάζοντάς το.

Η αποξηραμένη μαριχουάνα τιμολογήθηκε ανά γραμμάριο και πουλήθηκε σε παρτίδες που κυμαίνονται από περίπου 250 γραμμάρια μέχρι τρία κιλά.

Ο Williams είπε επίσης ότι σκοπεύει να δωρίσει ένα μέρος των εσόδων, περίπου δώδεκα χιλιάδες ευρώ, σε σχολεία της περιοχής.

Ο υπολοχαγός Jeremy Wissing, αξιωματικός του στρατού και μέλος του Συμβουλίου ελέγχου της πολιτείας, είπε ότι ο ιδιοκτήτης του φάνηκε «καλός άνθρωπος». «Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση. Δεν πρόκειται για τσίρκο. Δεν βλέπω δημόσια κατανάλωση μαριχουάνας

Ο Willliams αρχικά ήλπιζε να βγάλει ένα εκατομμύριο δολάρια από την πώληση, αλλά κατά την διαδικασία είπε ότι θα ήταν ευχαριστημένος και με 600.000 – 700.000 δολάρια. Εν τέλει τα κέρδη ανήλθαν στις εξακόσιες χιλιάδες δολάρια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top