ΑΥΤΗ είναι η 19χρονη που θέλει απελπισμένα να φτάσει σε οργασμό χωρίς αποτέλεσμα!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια

ΑΥΤΗ είναι η 19χρονη που θέλει απελπισμένα να φτάσει σε οργασμό χωρίς αποτέλεσμα!

Η μελαχρινή κοπέλα της φωτογραφίας, δεν ντρέπεται και δηλώνει δημόσια πως έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να νιώσει οργασμό... όμως χωρίς επιτυχία. Aν και είναι μόλις 19 χρονών η ίδια έφτασε μέχρι και σε γιατρό για να ικανοποιήσει την λαχτάρα της και να νιώσει οργασμό, παρότι μόλις πριν από έναν χρόνο ενηλικιώθηκε.

Η Μέγκαν Γουέρντ αποκάλυψε σε ιστοσελίδα για φοιτητές, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας ότι παρά τις πολλές προσπάθειες της, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να νιώσει… οργασμό, χωρίς μάλλον να έχει λάβει υπόψη της, το νεαρό της ηλικίας της!!!

1416149465713_wps_23_Pictured_Megan_Ward_right.jpg
Εκείνη υποστηρίζει ότι έχει κάνει τα πάντα αλλά μάταια! Έχει χρ��σιμοποιήσει τέσσερα διαφορετικά είδη δονητών (!), έχει προσπαθήσει με τον σύντροφό της, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Και είναι ακόμα... 19 χρονών! Για αυτόν τον λόγο, όπως δήλωσε δημόσια, τον περασμένο Μάρτιο επισκέφθηκε ειδικό επιστήμονα - θεραπευτή για το σεξ. Εκείνος της είπε ότι πάσχει από μια δυσλειτουργία στο σεξ που παρουσιάζεται σε μία στις είκοσι γυναίκες και ονομάζεται «ανοργασμία».

Σύμφωνα λοιπόν με τον «γιατρό του σεξ», η ίδια είναι αυτή η οποία βάζει εμπόδια με την σκέψη της και δεν μπορεί να φθάσει σε οργασμό. Κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια, η οποία παραδέχεται πως υπάρχει ένας τοίχος μέσα στο κεφάλι της και την εμποδίζει να χαρεί το σεξ.

1416149476371_wps_24_Megan_Ward_from_Birmingha.jpg
Η νεαρή φοιτήτρια, δεν είδε καμιά βελτίωση, αν και έκανε οκτώ συνεδρίες με τον θεραπευτή και δηλώνει απελπισμένη, αφού ακόμα και οι μέθοδοι που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές για άλλες γυναίκες, απέτυχαν σε εκείνη.

Έτσι, εγκατέλειψε τις συνεδρίες και αναφέρει ότι μέχρι σήμερα νόμιζε πως το σεξ είναι ένα παγωτό και ο οργασμός είναι το κερασάκι στην κορυφή του, τώρα όμως αντιλαμβάνεται, μετά από όλα όσα πέρασε πως ο οργασμός είναι το παγωτό και το κερασάκι είναι όλα τα υπόλοιπα στο σεξ!!!

1416149451484_Image_galleryImage_Megan_Ward_from_Birmingha.jpg
Η ίδια, η οποία διατηρεί σχέση με έναν συμφοιτητή της, υποστηρίζει ότι το γεγονός πως δεν καταφέρνει να φτάσει στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, δημιουργεί προβλήματα στο ζευγάρι. Για αυτό θα επισκεφθεί τον θεραπευτή για ακόμα μία φορά με την ελπίδα να θεραπευτεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top