ΦΡΙΚΗ: Βρήκαν λείψανα βρεφών σε δέμα που θα πήγαινε στις ΗΠΑ

Τα ανακάλυψαν οι υπάλληλοι μεταφορικής εταιρείας

ΦΡΙΚΗ: Βρήκαν λείψανα βρεφών σε δέμα που θα πήγαινε στις ΗΠΑ

​Μπροστά σε μια μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν οι υπάλληλοι μεταφορικής εταιρείας στην Μπανγκόκ, όταν μέσα σε δέμα που θα πήγαινε στις ΗΠΑ βρήκαν ανθρώπινα λείψανα, τα περισσότερα από τα οποία ανήκαν σε βρέφη.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, τα λείψανα ήταν τοποθετημένα σε δοχεία γεμάτα με διάλυμα φορμόλης. Συγκεκριμένα βρέθηκαν, ένα κεφάλι, πόδια, τμήματα δέρματος, κι ένα κομμάτι ανθρώπινου δέρματος που ανήκε σε ενήλικο πρόσωπο και είχε πάνω του ένα εντυπωσιακό τατουάζ.

«Δεν προέρχονταν από ένα πτώμα μόνο και ήταν κομμένα σε μικρά κομμάτια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι όλα τα ευρήματα έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ώστε να ελεγχθούν και να εξακριβωθεί εάν ανήκαν σε έμβρυα που προέρχονταν από αποβολές ή σε μωρά που πέθαναν μετά τη γέννησή τους.

Η αστυνομία εικάζει ότι ο παραλήπτης του μακάβριου αυτού δέματος μπορεί να ήταν κάποιος εκκεντρικός συλλέκτης ή κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στις ΗΠΑ, ενώ τοπικές εφημερίδες αναφέρουν ότι προορισμός ήταν το Λας Βέγκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top