ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 4χρονο αγοράκι έπεσε από ύψος 70 μέτρων και επέζησε!

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

​Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί τρόμο, καθώς δείχνει ένα 4χρονο αγοράκι να πέφτει από ύψος 70 μέτρων!!!

Πρόκειται για τον μικρό Σεμπάστιαν Τζόνσον, ο οποίος βρισκόταν κοντά στην άκρη ενός βράχου στις βόρειες ακτές της Καλιφόρνια.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Santa Rosa Press Democrat ο πατέρας του 4χρονου παιδιού, Ντάριλ Τζόνσον, το 4χρονο αγόρι πετούσε πέτρες στον ωκεανό, όταν ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Η μητέρα βρισκόταν δίπλα στο παιδί τη στιγμή που αυτό γλίστρησε αλλά «δεν κατάφερε να το πιάσει εγκαίρως», δήλωσε ο Τζόνσον.

Μετά την πτώση του παιδιού, τραυματιοφορείς κατέβηκαν με σχ��ινιά στη βραχώδη ακτή και το βρήκαν ζωντανό να κλαίει.

Το 4χρονο αγοράκι διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις αφού έφερε κατάγματα στο πόδι, τον καρπό, το κρανίο και το πρόσωπο. Εξαιτίας των εκτεταμένων τραυματισμών του, οι γιατροί του νοσοκομείο αναγκάστηκαν να υποβάλουν το παιδί σε τεχνητό κώμα.

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Πάιδων του Όκλαντ, Κέβιν Κίμπροου, δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του μικρού Σεμπάστιαν παραμένει σοβαρή και αμετάβλητη.

Δείτε το βίντεο