ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 8χρονος αψηφά τις σφαίρες που πέφτουν βροχή και σώζει ένα κοριτσάκι

Ο μικρός ήρωας που δεν σκέφτηκε στιγμή τη ζωή του

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 8χρονος αψηφά τις σφαίρες που πέφτουν βροχή και σώζει ένα κοριτσάκι

​Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει το χάος που επικρατεί στην Συρία.

syriaboy1.jpg
Όπως βλέπετε, ένα αγοράκι μόλις 8 χρόνων αρπάζει και σώζει ένα κοριτσάκι, που η ηλικία του δεν ξεπερνάει τα 6 χρόνια, ενώ οι σφαίρες πέφτουν βροχή. Το κοριτσάκι φαίνεται πως ήταν στον δρόμο και έπαιζε όταν ελεύθεροι σκοπευτές άρχισαν να πυροβολούν. Εκείνη, κρύφτηκε πίσω από ένα παλιό αμάξι, περιμένοντας να τελειώσουν οι πυροβολισμοί και ελπίζοντας να βγει ζωντανή από όλο αυτό.

syriaboy.jpg
Τότε, εμφανίζεται ο μικρός ήρωας και ενώ οι πυροβολισμοί συνεχίζονται, αυτός αρχίζει και τρέχει για να φτάσει σε αυτήν, χωρίς να σκεφτεί λεπτό πως μπορεί να πεθάνει. Όταν βλέπει ότι οι πυροβολισμοί, συνεχίζονται αδιάκοπα, ξαπλώνει στο έδαφος, κάνοντας τον τραυματισμένο. Οι πυροβολισμοί σταματούν και ο 8χρονος φτάνει στην κοπέλα, την αρ��άζει από το χέρι και την τραβάει να φύγουν. Οι σφαίρες ξαναξεκινούν να πέφτουν βροχή και τα δυο παιδιά τρέχουν πανικόβλητα να σωθούν.

tmp_cover_260E5124.jpg

Τα παιδιά ευτυχώς σώθηκαν και κατάφεραν να κρυφτούν κάπου καλύτερα, όμως για πόσο; Από το 2011 που έχει ξεκινήσει ο εμφύλιος πόλεμος, στην χώρα, περισσότερα από 11.000 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top