ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: καθαρίστρια σε δωμάτιο ξενοδοχείου ψαχουλεύει τα πράγματα πελάτη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: καθαρίστρια σε δωμάτιο ξενοδοχείου ψαχουλεύει τα πράγματα πελάτη!

​Πόσες φορές τυχαίνει να μένουμε σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου και να έχουμε σκεφτεί τι γίνεται όταν λείπουμε; Βέβαια όταν πρόκειται για ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών σίγουρα αισθανόμαστε περισσότερη ασφάλεια…

Όμως ένας τουρίστας στις ΗΠΑ θέλησε να μάθει το τι γίνεται πραγματικά, όταν οι ένοικοι ενός δωματίου απουσιάζουν και το προσωπικό που φροντίζει για την καθαριότητα του δωματίου μπαίνει μέσα!

Έτσι άφησε μία κάμερα να καταγράψει την κίνηση στο δωμάτιό του σε σουίτα γνωστού αμερικανικού ξενοδοχείου όσο εκείνος έλειπε.

1415704871985_wps_30_Hotel_cleaner_video_JPG.jpg
Η γυναίκα καθάρισε το μπάνιο, τσέκαρε ένα δέμα που είχε παραλάβει το πρωί ο ένοικος, κοίταξε τις κασέτες για το Playstasion, τσέκαρε το λάπτοπ του, προσπάθησε να ξεκλειδώσει το τάμπλετ, άνοιξε τη βαλίτσα του να ρίξει μια ματιά, επέστρεψε και πάλι στο λάπτοπ προσπαθώντας να αποκτήσει πρόσβαση και αφού απογοητεύτηκε, αποφάσισε να στρώσει το κρεβάτι!

1415704876275_wps_31_Hotel_cleaner_JPG.jpg
Το σοκαριστικό βίντεο, δημοσιεύτηκε στο YouTube από το χρήστη Vince Stravix, και έγινε viral αφού συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Ο ίδιος έγραψε κάτω από το βίντεο: «Αυτό συνέβη στις 5 Νοεμβρίου 2014. Έμενα σε ένα ξενοδοχείο και άφησα όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα στο δωμάτιό μου. Ποτέ ξανά όμως».

1415715691420_wps_5_image001_png.jpg
Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο είπε ότι: «σκοπός μου δεν ήταν να ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών, ούτε θέλω να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους μποϊκοτάζ. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να είναι 100% ελεγχόμενοι και ποτέ δεν θα είναι, επειδή οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ».

1415715889154_wps_7_image001_png.jpg
Μάλιστα, ο ίδιος έστειλε στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου όλο το βίντεο που τράβηξε η κάμερά του, ενώ δήλωσε πως σκοπός του είναι ο κόσμος να μάθει τι γίνεται μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων που νοικιάζουν όταν εκείνοι δεν είναι μέσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top