ΔΕΙΤΕ στο δρόμο των… Beatles παραλίγο να σκοτωθεί μια γυναίκα!

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από το σημείο

​Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει ένα αυτοκίνητο να χτυπάει μια γυναίκα-περαστική από τον πασίγνωστο δρόμο Abbey στο Λονδίνο!

untitled.jpg
Οι Beatles έκαναν διάσημο τον δρόμο, έχοντας μια φωτογραφία τους όπου τον διασχίζουν στο εξώφυλλο ενός άλμπουμ τους.

kjhkhjkl.jpg

Το πρωί της Τρίτης μια γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει πεζή το δρόμο, με τα διάσημα ζιγκ-ζαγκ. Δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και ουδείς γνωρίζει για ποιο λόγο αποφάσισε να τρέξει κάποια στιγμή. Για κακή της τύχη εκείνη την ώρα ερχόταν ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο την χτύπησε και την πέταξε μερικά μέτρα μακριά.

uyiuyiuy.jpg
juytgugj.jpg
Αρχικά ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, αλλά στη συνέχεια μόλις είδε τη γυναίκα να κινείται ελαφρώς από τη θέση της έφυγε –όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες- συνεχίζοντας την πορεία του.

Κάποιοι άλλοι όμως, υποστήριξαν ότι ο οδηγός σταμάτησε το αμάξι του πιο μακριά και γύρισε πεζός για να δει σε τι κατάσταση ήταν η γυναίκα και να βοηθήσει.

jhgjhgjk.jpg
Πάντως, αμέσως αφότου το όχημα του απομακρύνθηκε μαζεύτηκε κόσμος για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα και να διαπιστώσει αν είναι καλά.

Ένας από τους περαστικούς ακούγεται να καλεί ασθενοφόρο. Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ενός στούντιο που βρισκόταν κοντά στο σημείο.

Το περίεργο όμως είναι ότι ουδείς ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τώρα που το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα ξεκίνησε να ερευνά το περιστατικό.

Μάλιστα, δεν αναφέρεται πουθενά ξεκάθαρα τι συνέβη με τη γυναίκα, αν τραυματίστηκε σοβαρά ή ελαφρά και ποια ήταν η τύχη της.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top