Λάρνακα: Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου που πέθανε ενώ έπαιζε σε γήπεδο

Είχε 3 αδερφές και η οικογένειά του αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες

Λάρνακα: Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου που πέθανε ενώ έπαιζε σε γήπεδο

Στα μαύρα ντύθηκε η Λάρνακα, μετά τον άδικο χαμό του 20χρονου Μ.Δ. ο οποίος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του ενώ έπαιζε φούτσαλ σε γήπεδα που βρίσκονται σε περιοχή του Δήμου Λιβαδιών.

Από την πρώτη στιγμή, οι φίλοι του αδικοχαμένου νέου, για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, βρίσκονται στο πλευρό της ��ικογένειάς του κυρίως δίπλα στις τρείς αδελφές του και τους γονείς του.

Ο Μ. είχε εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η οικογένειά του, δεν μπόρεσε να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο και μετά από κάποιες διευθετήσεις, ενεγράφη με υποτροφία σε ιδιωτικό κολλέγιο στη Λάρνακα.

Ο άτυχος Μ., ήταν πρωτοπόρος στον εθελοντισμό, όπως δήλωσε o Δήμαρχος των Λιβαδιών Μάριος Αρμένης. Όπως είπε, κατά τη λειτουργία του καλοκαιρινού σχολείου του Δήμου φέτος, ο Μάριος αλλά και η οικογένεια του στήριξαν τις προσπάθειες του Δήμου.

Λίγα λόγια για το περιστατικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις οκτώ χθες ο νεαρός έπεσε αναίσθητος. Τότε του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους συμπαίκτες του και άλλους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ωστόσο παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο νεαρός απεβίωσε γύρω στις 21.35.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 20χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νεκροτομής που θα γίνει σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top