«Μύρισε» Χριστούγεννα: δείτε το τεράστιο έλατο της πλατείας Ροκφέλερ

Στις 3 Δεκέμβρη θα ανάψουν τα λαμπάκια

«Μύρισε» Χριστούγεννα: δείτε το τεράστιο έλατο της πλατείας Ροκφέλερ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, με το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο να έχει στηθεί στην πλατεία Ροκφέλερ, ενώ στην Καλιφόρνια έτοιμο να υποδεχτεί χιλιάδες παιδάκια είναι το διαδραστικό χωριό του Αη Βασίλη!

Το περίφημο έλατο κατέφθασε από την Πενσιλβάνια και τοποθετήθηκε με τη βοήθεια γερανού, καθώς έχει ύψος 26 μέτρα και βάρος 130 τόνους. Προήλθε από την ίδια φάρμα που κάθε χρόνο δωρίζει ένα τέτοιο έλατο για τον ίδιο σκοπό, ενώ θα φωταγωγηθεί στις 3 Δεκεμβρίου με μια γιορτινή τελετή που παρακολουθούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τόσο από κοντά, όσο και από την τηλεόραση.

Την ίδια ώρα, ο Αη Βασίλης, ο Σρεκ και η… Κλόε Καρντάσιαν εγκαινίασαν μια νέα χριστουγεννιάτικη εμπειρία για τα παιδιά στην Καλιφόρνια! Ο λόγος για το «Adventure to Santa», ένα χριστουγεννιάτικο χωριό όπου τα παιδιά μπορούν μέσω ηλεκτρονικών γκάτζετ να στήσουν τη δική τους τρισδιάστατη περιπέτεια με τον αγαπημένο τους γενειοφόρο άγιο. Η είσοδος είναι δωρεάν, αρκεί να προλάβεις να… κλείσεις θέση μέσω Ίντερνετ!

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top