Συγκινητικό: ετοιμοθάνατη αποχαιρετά το άλογό της στο νοσοκομείο

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τελευταία τους συνάντηση

​Ένα… άλογο ήταν ο τελευταίος επισκέπτης μιας ετοιμοθάνατης γιαγιάς στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα την τελευταία της επιθυμία!

Η 77χρονη Σέιλα Μαρς, από το Μπίγκερσοου της Μεγάλης Βρετανίας, δούλευε στον τοπικό ιππικό όμιλο και είχε ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο άλογο, το οποίο φρόντιζε εδώ και 25 χρόνια.



Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από καρκίνο, στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, οι γιατροί έφεραν το χαριτωμένο τετράποδο στο κρεβάτι της 77χρονης και η φωτογραφία από την συνάντηση κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας συγκίνηση.

«Η Σέιλα κάλεσε απαλά τον Μπράουνεν και το άλογο έσκυψε τρυφερά και τη φίλησε στο μάγουλο σε αποχαιρετισμό», περιέγραψε συγγενής της.

Μιλώντας για την μητέρα της, η 33χρονη Τίνα Μαρς είπε πως αγαπούσε πολύ τα ζώα και είχε έξι άλογα, τρεις σκύλους και τρεις γάτες. «Η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και το νοσοκομείο μ��ς επέτρεψε να φέρουμε τον Μπράουνεν. Λίγες ώρες αργότερα πέθανε. Θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο και όλες τις νοσοκόμες», κατέληξε η ίδια.