Συγκινητικό: ετοιμοθάνατη αποχαιρετά το άλογό της στο νοσοκομείο

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τελευταία τους συνάντηση

Συγκινητικό: ετοιμοθάνατη αποχαιρετά το άλογό της στο νοσοκομείο

​Ένα… άλογο ήταν ο τελευταίος επισκέπτης μιας ετοιμοθάνατης γιαγιάς στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα την τελευταία της επιθυμία!

Η 77χρονη Σέιλα Μαρς, από το Μπίγκερσοου της Μεγάλης Βρετανίας, δούλευε στον τοπικό ιππικό όμιλο και είχε ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο άλογο, το οποίο φρόντιζε εδώ και 25 χρόνια.

_78840263_14.jpg

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από καρκίνο, στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, οι γιατροί έφεραν το χαριτωμένο τετράποδο στο κρεβάτι της 77χρονης και η φωτογραφία από την συνάντηση κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας συγκίνηση.

bronwen_3099722b (1).jpg

«Η Σέιλα κάλεσε απαλά τον Μπράουνεν και το άλογο έσκυψε τρυφερά και τη φίλησε στο μάγουλο σε αποχαιρετισμό», περιέγραψε συγγενής της.

Μιλώντας για την μητέρα της, η 33χρονη Τίνα Μαρς είπε πως αγαπούσε πολύ τα ζώα και είχε έξι άλογα, τρεις σκύλους και τρεις γάτες. «Η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και το νοσοκομείο μ��ς επέτρεψε να φέρουμε τον Μπράουνεν. Λίγες ώρες αργότερα πέθανε. Θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο και όλες τις νοσοκόμες», κατέληξε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top