ΘΡΙΛΕΡ σε νοσοκομείο: Ασθενής κυνηγούσε τις νοσοκόμες με σιδηρολοστό (BINTEO)

Ένας 68χρονος σκόρπισε τον φόβο

Πανικός επικράτησε στο νοσοκομείο «St John's» της πόλης Maplewood στο Μιζούρι των HΠΑ όταν ένας ηλικιωμένος ασθενής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρπαξε έναν σιδηρολοστό και άρχισε να κυνηγάει τις νοσοκόμες

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Κυριακή και το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον 68χρονο Τσαρλς Έμετ Λόγκαν να τρέχει σαν τρελός στους διαδρόμους και να επιτίθεται με μεγάλη αγριότητα στις νοσοκόμες, το έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία της περιοχής.

Οι νοσοκόμες έντρομες άρχισαν να τρέχουν μέχρι που κρύφτηκαν σε ένα δωμάτιο του νοσοκομείου. Στο σημείο έφτασε πολύ γρήγορα η αστυνομία, όπου κατάφερε με ηλεκτρική εκκένωση να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Τελικά, ο Λόγκαν ο οποίος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο γιατί είχε εξάρσεις στην συμπεριφορά του και παραισθήσεις, πέθανε, ενώ ακόμη παραμένουν άγνωστα τα αίτια που τον οδήγησαν στον θάνατο.

Αν και σύμφωνα με επίσημη δήλωση υπαλλήλου του νοσοκομείου, η ασφάλεια των ασθενών και των εργαζόμενων είναι προτεραιότητα για την διοίκηση, ένα από θύματα του Λόγκαν γλίτωσε από θαύμα, καθώς υπέστη ρήξη πνεύμονα, κοψίματα, μώλωπες και σπάσιμο καρπού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top