Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του σωματοφύλακα του Κιμ Γιονγκ Ουν: «είναι ο χειρότερος δικτάτορας»

Αποκάλυψε όλα τα ένοχα μυστικά που γνώριζε

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του σωματοφύλακα του Κιμ Γιονγκ Ουν: «είναι ο χειρότερος δικτάτορας»

​Αποκαλύψεις που θα σχολιαστούν έκανε ο σωματοφύλακας του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος πριν δούλευε και για τον πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ!

O Λι Γιονγκ Γκουκ στη συνέχεια πέρασε στις γραμμές της Ν. Κορέας όπου ζει μέχρι σήμερα.

Μάλιστα μίλησε στο CNN και αποκάλυψε όλα τα ένοχα μυστικά που γνώριζε: «Μόνο όταν πήγα στη Νότια Κορέα συνειδητοποίησα ότι υπηρετούσα έναν δικτάτορα».

«Βασικός σκοπός ήταν η αφοσίωση. Δεν κερδίζεις έναν πόλεμο επειδή κρατάς όπλο. Το tae kwon do είναι χρήσιμο για το πνεύμα, εμπνέει την αφοσίωση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Λι Γιονγκ Γκουκ παραδέχεται πως πέρασε κι εκείνος από την ίδια διαδικασία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιστέψει πως ο Ιλ ήταν ένας θεός και ότι αυτός γεννήθηκε με μόνο σκοπό να υπηρετεί τον «Αγαπημένο Ηγέτη»!

Ο πρώην σωματοφύλακας περιγράφει τον Κιμ Γιονγκ Ιλ ως έναν άνθρωπο με δύο πρόσωπα «ο οποίος έδινε χρυσάφι όταν ήταν χαρούμενος και θανατικές ποινές όταν δεν ήταν».

Αυτό που προκαλεί πραγματικά σοκ είναι η περίπτωση ενός ανώτερου αξιωματούχου, όπως είπε ο Λι, που τόλμησε να χρησιμοποιήσει το προσωπικό τασάκι και το ασανσέρ του Κιμ Γιονγκ Ιλ, και κατέληξε να πεθάνει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Την ίδια κατάληξη παραλίγο να έχει και ο Λι την πρώτη φορά που επιχείρησε να αυτομολήσει, το 1994. Τον συνέλαβαν και τον έστειλαν στο διαβόητο στρατόπεδο συγκέντρωσης πολιτικών κρατουμένων Yodok. Τελικά κατάφερε να βγει ζωντανός και από τότε έχει αποφασίσει να ενημερώνει τη διεθνή κοινότητα για το τι συμβαίνει στη Β. Κορέα.

Με τα χειρότερα λόγια όμως μιλάει και για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αφού τον χαρακτηρίζει χειρότερο από τον πατέρα του, καθώς τόλμησε να σκοτώσει τον ίδιο του το θείο, κάτι που ο Κιμ Γιονγκ Ιλ δεν θα έκανε ποτέ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top