Σκιάθος: Αυτή είναι μία από τις 16 πιο τρομακτικές προσεδαφίσεις στον κόσμο

ΔΕΙΤΕ το βίντεο ντοκουμέντο

Σκιάθος: Αυτή είναι μία από τις 16 πιο τρομακτικές προσεδαφίσεις στον κόσμο

Μία προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σκιάθου που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας με την κάμερά του, συγκαταλέγεται στη λίστα με τις 16 πιο τρομακτικές προσεδαφίσεις στον κόσμο.

Το ερασιτεχνικό βιντεάκι τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 2013 στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, το έχουν ήδη παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι στο You Tube, και βρίσκεται στη λίστα με τις 16 πιο τρομακτικές προσγειώσεις που έχει συγκεντρώσει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Στη λίστα του τρόμου παρέα με τη Σκιάθο βρίσκονται ο παγωμένος αεροδιάδρομος στη θάλασσα Ρος στην Ανταρκτική, το μικροσκοπικό αεροδρόμιο του Αγίου Μαρτίνου στην Καραϊβική, το επικίνδυνο ορεινό αεροδρόμιο στην Τεγκουθιγκάλπα της Ονδούρας, καθώς και το δύσκολο αεροδρόμιο του Γουέλινγκτον στη Νέα Ζηλανδία που αποτελεί φόβο και τρόμο για τους πιλότους.

Ο αερολιμενάρχης στη Σκιάθο Hλίας Πετράκης, επιμένει πως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μεμονωμένο.

«Από τις χιλιάδες ήταν μία η περίπτωση που πέρασε πολύ χαμηλά, δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα αν είχε καθοδικό ρεύμα και το αεροπλάνο ήρθε 5 - 10 μέτρα χαμηλότερα από το ύψος το συνηθισμένο.» σημείωσε.

Παρά τη σήμανση που προειδοποιεί να μην πλησιάζει κανείς τον αεροδιάδρομο στο νησί, πολλοί είναι εκείνοι που μαζεύονται στην περιοχή για να απολαύσουν το θέαμα. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα ένας ισχυρός ανεμοστρόβιλος που δημιουργήθηκε από τουρμπίνα αεροσκάφους, σήκωσε στον αέρα τη γουρούνα που βλέπετε και την πέταξε στη θάλασσα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top