ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 29χρονος Βρετανός τραπεζίτης αποκεφάλισε ιερόδουλες!

Βρέθηκαν δύο πτώματα στο διαμέρισμα του

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 29χρονος Βρετανός τραπεζίτης αποκεφάλισε ιερόδουλες!

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία δύο ιερόδουλων είναι ένας 29χρονος Βρετανός τραπεζίτης, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την εμφάνισή του σήμερα, ενώπιον δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ.

Τα πτώματα δύο γυναικών από την Ινδονησία, πιθανότατα ιερόδουλων, το ένα μάλιστα μέσα σε βαλίτσα στο μπαλκόνι, βρέθηκαν από την αστυνομία στο διαμέρισμά του στην συνοικία Γουάν Τσάι, η οποία φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Ρούρικ Τζορτζ Κέιτον Τζάτινγκ παραιτήθηκε πριν από μία εβδομάδα από την αμερικανική επενδυτική τράπεζα “Bank of America Merrill Lynch” όπου εργαζόταν, ενώ στον λογαριασμό του στο Linkedin αναφέρεται ότι εργάστηκε συν τοις άλλοις στην Barclays (από τον Ιούνιο του 2008 ως τον Ιούλιο του 2010), και πως είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ. Οι συναπόφοιτοι του είπαν ότι ο κατηγορούμενος έχει φοιτήσει στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία και κολλέγια της χώρας.

banker1.jpg
Το διαμέρισμα όπου βρέθηκαν τα πτώματα βρίσκεται στον 31ο όροφο σε ένα κτίριο, όπου κατοικούν πολλοί εργαζόμενοι στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με τα ενοίκια να κυμαίνονται περίπου στις 4.000 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα στη βαλίτσα, ονομαζόταν Σουμάρτι Νίνγκσιχ και δολοφονήθηκε στις 27 Οκτωβρίου, ενώ η άλλη γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έγινε γνωστή, δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τα θύματα έφεραν τραύματα στον λαιμό και στους γλουτούς και ότι το ένα ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένο.
Μάλιστα, η αστυνομία είπε ότι ο ίδιος ο Τζάτινγκ την κάλεσε για να ερευνήσει την υπόθεση. Ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Νοεμβρίου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top